Inhoudsopgave:

 1. Kun je al schaatsen in Ankeveen?
 2. Kun je schaatsen op de Vinkeveense plassen?
 3. Waar schaatsen Ankeveen?
 4. Waar schaatsen Kortenhoef?
 5. Waar schaatsen op Loosdrechtse Plassen?
 6. Waar kan ik schaatsen in Loosdrecht?
 7. Hoeveel km rondje Loosdrecht schaatsen?
 8. Hoeveel km is rondje Loosdrecht schaatsen?

Kun je al schaatsen in Ankeveen?

Een beroemd én berucht stukje bij de Ankeveense Plassen. Door de beschutte ligging kan hier al snel geschaatst worden. Maar het is er ook vaak te druk en er zakken veel mensen door het ijs.

Kun je schaatsen op de Vinkeveense plassen?

IJsvereniging Vinkeveen organiseert (als het ijs het toelaat) in samenwerkingsverband (SWIJ) de Vinkeveense Plassentocht. Een schaatstoertocht op en rond de Vinkeveense Plassen rond tal van akkers over de Geuzensloot en Angstel naar Loenersloot en zo mogelijk Baambrugge.

Waar schaatsen Ankeveen?

Beleef al schaatsend de wintersfeer op de weidse plassen, de geheimzinnige slootjes en langs de fraaie rietkragen. Starttijden tussen 9:00 uur en 14:. 00 uur. Eindtijd 17.00 uur.

Waar schaatsen Kortenhoef?

Beste schaatsliefhebbers, De Ankeveense plassen hebben door het schone water, de geringe diepte en de redelijk beschutte ligging de naam als een van de eerste grote wateren dicht te liggen. Later in de vorstperiode volgen de Kortenhoefse plassen en de Loosdrechtse plassen.

Waar schaatsen op Loosdrechtse Plassen?

Loosdrechtse Plassentocht
 • Schaatstochten.
 • Oud Loosdrecht - Boegspriet.
 • Loosdrecht - Oud Loosdrechtsedijk 237 (Uitkijk)
 • Loosdrecht - Oud Loosdrechtsedijk 117 (Anker)
 • Loosdrecht - Oud Loosdrechtsedijk 171 (Wetterwille)
 • Loosdrecht - Oud Loosdrechtsedijk 234 (Abrona)
 • Loosdrecht - Vuntusplein (Strand)

Waar kan ik schaatsen in Loosdrecht?

IJsclub De Loosdrechtse Plassen organiseert in Loosdrecht, gemeente Wijdemeren op het natuurijs van de Loosdrechtse Plassen, de Vuntusplas en het Loenderveen recreatie- en marathon schaatsen....

Hoeveel km rondje Loosdrecht schaatsen?

Start en finish zijn bij de jachthaven van de Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht in Oud-Loosdrecht. Er wordt 120 kilometer gereden op een ronde van 12 kilometer, die op verschillende manieren kan worden uitgezet.

Hoeveel km is rondje Loosdrecht schaatsen?

Start en finish zijn bij de jachthaven van de Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht in Oud-Loosdrecht. Er wordt 120 kilometer gereden op een ronde van 12 kilometer, die op verschillende manieren kan worden uitgezet.