Inhoudsopgave:

  1. Wat is de Ommetje app?
  2. Hoeveel gebruikers heeft Ommetje?
  3. Is de app Ommetje gratis?
  4. Hoe kun je de ommetje app delen?
  5. Waarom ommetje?
  6. Wat is een actief ommetje?
  7. Wat is een actief gelopen ommetje?

Wat is de Ommetje app?

De 'ommetje app' is een leuke app die ervoor zorgt dat mensen hun stoel uitkomen om een rondje te gaan wandelen. De app is gemaakt door Erik Scherder. ... Erik heeft de app in samenwerking met de Hersenstichting ontwikkeld omdat zij mensen willen stimuleren meer te bewegen.

Hoeveel gebruikers heeft Ommetje?

De app Ommetje. 'We hebben nu 550.000 gebruikers. 200.000 mensen gebruiken Ommetje dagelijks, al ruim twee maanden. Daarnaast zijn er veel gebruikers die de app niet dagelijks, maar wel minimaal wekelijks gebruiken', zegt woordvoerder Andreas Tober van de Hersenstichting.

Is de app Ommetje gratis?

Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. De Ommetje-app helpt je daarbij. En Erik Scherder vertelt je na iedere wandeling een interessant hersenfeitje. Je kunt de Ommetje-app nu tijdelijk gratis downloaden op Google Play en in de App Store.

Hoe kun je de ommetje app delen?

Je kunt de app op twee manieren delen: 1⃣ Na ieder Ommetje. 2⃣ Via de deelknop onder de ranglijst op het homescreen. Helaas zijn bij bepaalde toestellen deze optie nog niet mogelijk.

Waarom ommetje?

Ommetje maakt van wandelen een gewoonte Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit.

Wat is een actief ommetje?

Ommetje-app maakt wandelen nu nóg leuker. Fijn dat je actief gebruik maakt van de Ommetje-app. Elke dag een wandeling maken is namelijk belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid, zeker in deze tijd.

Wat is een actief gelopen ommetje?

Je krijgt hier per dag 3XP punten voor. Blijf actief: Als Ommetje jouw locatie mag volgen, dan wordt er bijgehouden of je actief hebt gewandeld. Loop in één Ommetje een afstand van 750 meter en verdien 4 XP punten. Laat je locatie volgen zodat er een routekaart van je Ommetje gemaakt kan worden.