Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel VO scholen zijn er in Amsterdam?
  2. Hoe werkt loting VO Amsterdam?
  3. Hoe werkt loting middelbare school Breda?
  4. Hoeveel leerlingen heeft de Nassau Breda?
  5. Welke scholen gaan loten in Utrecht 2021?

Hoeveel VO scholen zijn er in Amsterdam?

Overzicht van de 84 middelbare scholen in de gemeente Amsterdam.

Hoe werkt loting VO Amsterdam?

Via het Centrale loting en matching systeem krijgt elke leerling één lotnummer. Alle leerlingen worden op volgorde van hun lotnummer één voor één geplaatst. ... Heeft de leerling een plek op een VO-school gekregen, dan gaat het centrale systeem door met het volgende lotnummer. Zo wordt elke leerling geplaatst.

Hoe werkt loting middelbare school Breda?

Bij de loting krijgt elke leerling die meedoet aan de loting een uniek nummer. Van alle te loten leerlingen van alle scholen die moeten loten samen, wordt door de loting een volgorde bepaald. Op basis van deze volgorde wordt elke leerling geplaatst. Als eerste op de school van eerste keuze.

Hoeveel leerlingen heeft de Nassau Breda?

Op ons mavogebouw aan de Paul Krugerlaan zitten ongeveer 550 leerlingen en op de locatie voor havo en vwo aan De la Reyweg ongeveer 1200 leerlingen. Is De Nassau een moderne school? Ja, De Nassau is een moderne school. Alle leerlingen werken met een tablet naast hun schoolboeken.

Welke scholen gaan loten in Utrecht 2021?

De vijf scholen waarvoor dit jaar een loting is, zijn het Leidsche Rijn College, Stedelijk Gymnasium, Gerrit Rietveld College, St. Bonifatiuscollege en Descart, de nieuwe creatieve opleiding van St. Gregorius. Het Niftarlake College in Maarssen is de enige school van buiten de stad.