Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel verdient een straaljagerpiloot per jaar?
  2. Hoeveel verdient een gevechtspiloot?
  3. Wat verdient Admiraal?
  4. Hoeveel piloten werken er bij KLM?
  5. Wat verdient Marsof?

Hoeveel verdient een straaljagerpiloot per jaar?

Circa 45.000 euro bruto per jaar, inclusief vakantiegeld en (optionele) eindejaarsuitkering, laat de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) weten. Dat komt neer op een maandloon van circa 3.200 euro bruto.

Hoeveel verdient een gevechtspiloot?

Nadat je de gehele opleiding hebt afgerond en operationeel inzetbaar bent verdien je zo'n 3.000 euro bruto per maand. Vanaf nu gaan je dienstjaren tellen en stijgt je salaris verder. Een ervaren F16 piloot verdient ongeveer 4.500 euro bruto per maand.

Wat verdient Admiraal?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Admiraal De Admiraal Zeemacht is de hoogste functie die er is binnen de Zeemacht. De Admiraal Zeemacht verdient dan ook tussen de E7000 en E9000 bruto per maand. Je hebt eerst de manschappen , dan de onderofficieren en daarna de officieren.

Hoeveel piloten werken er bij KLM?

KLM telt bijna 2.700 piloten, bij KLM vliegers genoemd. Dat is best veel, maar toch nog maar een klein deel van alle jongens en meisjes die er van dromen om piloot te worden.

Wat verdient Marsof?

Vanaf aanvang aan de opleiding tot Marinier krijgt de Marinier in spé loon betaald. Dit loon wordt bepaald aan de hand van de rang van de gegadigde. Na het afronden van de opleiding is het standaard loon zo'n €1272 per maand. Dit kan oplopen tot €2273.