Inhoudsopgave:

  1. Hoe heet iPhone aansluiting?
  2. Kan je een iPhone aansluiten op tv?
  3. Heeft iPhone 12 usb C?
  4. Hoe fotos van iPhone naar tv?
  5. Welke lader voor iPhone se?

Hoe heet iPhone aansluiting?

Lightning aansluiting Lightning vind je alleen op Apple producten. Alle iPhones vanaf iPhone 5 hebben een Lightning poort. Ook accessoires zoals AirPods en het Magic Keyboard laad je op via Lightning. Op de iPad Pro en MacBook modellen vind je dan weer een usb C poort.

Kan je een iPhone aansluiten op tv?

Met een geschikte kabel of adapter kun je de iPhone aansluiten op een secundair scherm, zoals een computerscherm, tv of projector. Sluit een digitale Lightning-AV-adapter of Lightning-naar-VGA-adapter aan op de oplaadpoort aan de onderkant van de iPhone. Sluit een HDMI- of VGA-kabel aan op de adapter.

Heeft iPhone 12 usb C?

Bij elke iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max krijg je géén lichtnetadapter (ook wel stekker genoemd) meer. ... Maar gelukkig levert Apple wel een usb-c-naar-Lightning-kabel bij elke nieuwe iPhone.

Hoe fotos van iPhone naar tv?

Open de afbeelding of foto die je naar jouw televisie met Apple TV wil streamen. Tik op het AirPlay icoon, of in de Foto's app op het icoon voor delen en vervolgens op AirPlay. Selecteer jouw Apple TV. Jouw foto of video wordt nu op je televisie getoond.

Welke lader voor iPhone se?

Voor een iPhone gebruik je namelijk een oplader met een lightning naar usb aansluiting. Met een lightning kabel kun je ook bijna alle iPod en iPad modellen en AirPods opladen.