Inhoudsopgave:

  1. Wat is TONZON folie?
  2. Wat kost TONZON Bodemfolie?
  3. Is TONZON goed?
  4. Hoe werkt tonzon vloerisolatie?
  5. Hoe werkt tonzon?
  6. Wat is een goede vloerisolatie?
  7. Wat zijn de kosten voor vloerisolatie?

Wat is TONZON folie?

Voorkom onnodig warmteverlies TONZON is de uitvinder van een type radiatorfolie die achterop de radiator zelf kan worden geplakt. De radiatorfolie doet op deze manier onzichtbaar zijn werk en is effectief. De radiatorfolie kan aangebracht worden met dubbelzijdige tape of met supermagneetjes.

Wat kost TONZON Bodemfolie?

Bij het zelf installeren heb je thermoskussens, bodemfolie en meerdere materialen nodig voor de bevestiging en afwerking. In de meeste gevallen komen de kosten uit op ongeveer €17,- per m².

Is TONZON goed?

Tonzon vloerisolatie wordt op hun site erg positief beoordeeld door 'klanten'. Het is een systeem van een dekzeil over de (zand)vloer die koude moet tegenhouden. tegen de vloer worden er aluminium zakken gemonteerd die door de stilstaande lucht erin een buffer moeten vormen.

Hoe werkt tonzon vloerisolatie?

Dubbele aanpak. De goede werking van TONZON komt door de unieke manier van isoleren. De thermoskussens zijn een soort luchtzakken van TONZON folie die onder de vloer aangebracht worden. Door dit systeem kan de vloer geen warmte meer uitstralen naar de kruipruimte.

Hoe werkt tonzon?

De goede werking van TONZON komt door de unieke manier van isoleren. De thermoskussens zijn een soort luchtzakken van TONZON folie die onder de vloer aangebracht worden. Door dit systeem kan de vloer geen warmte meer uitstralen naar de kruipruimte.

Wat is een goede vloerisolatie?

De beste vloerisolatie is nieuwe isolatie van het hoogste niveau. Op dit moment is PIR, de moderne variant van PUR schuim, vaak de beste isolatie voor de vloer. EPS en XPS, twee kunststof isolatie mogelijkheden, zijn het beste als je onder de vloer last hebt van vocht of water.

Wat zijn de kosten voor vloerisolatie?

Wat kost vloerisolatie per m2 De totale kosten van vloerisolatie zijn gebaseerd op een prijs per m2 en een starttarief. Dit starttarief van vloerisolatie varieert van 10 euro. De vierkante meter prijs van vloerisolatie varieert tussen 23 euro en 45 euro.