Inhoudsopgave:

  1. Welke benzine verkoopt Shell?
  2. Wat is V-Power benzine?
  3. Wat is V-Power 100?
  4. Wat voor ondernemingsvorm heeft Shell?
  5. Welke bedrijven zijn van Shell?

Welke benzine verkoopt Shell?

Euro 95 en Super 98 Euro 95 en Superplus 98 zijn bekende benzinesoorten in Nederland. Bij Shell heeft Euro 95 benzine de merknaam Shell FuelSave Euro 95. Tevens leveren wij Shell V-Power Benzine met een octaangetal van minimaal 98.

Wat is V-Power benzine?

Shell V-Power brandstof is een unieke prestatiebrandstof met dubbele werking. Krachtige en actief reinigende toevoegingen kunnen de vorming van vuilafzettingen op de kleppen voorkomen en bestaande vuilafzettingen zelfs grotendeels verwijderen.

Wat is V-Power 100?

Het 100-octaan van de brandstof ondersteunt een geoptimaliseerd ontstekingstijdstip. ... Het verwijderen van afzettingen in het hart van de motor zorgt voor een efficiëntere verbranding van de brandstof. Shell V-Power Racing 100 is geschikt voor alle auto's met benzine.

Wat voor ondernemingsvorm heeft Shell?

DEN HAAG - De Koninklijke/Shell Groep wordt één wereldwijd opererend bedrijf, geleid door één bestuur met tien commissarissen en vijf bestuurders. Royal Dutch Shell wordt een Britse onderneming, maar met het hoofdkantoor in Den Haag en belastingstatus in Nederland. ...

Welke bedrijven zijn van Shell?

Royal Dutch Shell, oliemaatschappij.
  • Shell Pernis, raffinaderijcomplex van de Royal Dutch Shell Group.
  • Shell Moerdijk, petrochemisch bedrijf op het Industrieterrein Moerdijk.