Inhoudsopgave:

  1. Hoe op Instagram zonder account?
  2. Hoe kan je zien of iemand Instagram heeft?
  3. Wat is een prive account op Instagram?
  4. Hoe kun je zien wie je heeft geblokt op Instagram?
  5. Kun je zien wie je highlights bekijkt Instagram?

Hoe op Instagram zonder account?

Je kunt Instagram op je computer openen zonder in te loggen door naar deze website te gaan. Voeg /profile_name toe aan het einde van de URL. Vervang 'profile_name' door de gebruikersnaam van de persoon die je zoekt.

Hoe kan je zien of iemand Instagram heeft?

Het eerlijke antwoord op deze vraag: nee! Instagram maakt het onmogelijk om in te zien wie je Instagramprofiel heeft bezocht. De app heeft geen functie die je bezoekersaantallen bijhoudt. Je kunt dus alleen door middel van likes of reacties zien wie je foto's bekijkt.

Wat is een prive account op Instagram?

Zet je account op 'privé' Dat betekent dus dat ook mensen die jou niet volgen, je profiel kunnen zien. Als je zelf wil kunnen bepalen wie jouw content ziet, kun je je account op 'privé' zetten. Je krijgt dan van nieuwe volgers een volgverzoek, die je kunt accepteren of afwijzen.

Hoe kun je zien wie je heeft geblokt op Instagram?

Open via je pc of laptop je Instagram-account en ga naar de zoekbalk die zich bovenaan de pagina bevindt. Typ nu de naam van de contactpersoon door wie je vermoedelijk geblokkeerd bent. Als zijn of haar profiel niet in de zoekresultaten verschijnt, is het zeer aannemelijk dat deze persoon jou geblokkeerd heeft.

Kun je zien wie je highlights bekijkt Instagram?

Kan ik zien wie mijn hoogtepunten bekeken hebben? Nee, behalve als het een recent verhaal betreft: het aantal weergaven en de lijst van kijkers blijft zichtbaar tot 48 uur na het plaatsen van het verhaal.