Inhoudsopgave:

  1. Wie is Parastoe?
  2. Wie is Shelley Lang Leve De Liefde?
  3. Waar staat Lang Leve De Liefde villa?
  4. Heb ik iets gemist Lang Leve de Liefde?
  5. Waar is Lang Leve de Liefde op?
  6. Wie is rapper Koen?

Wie is Parastoe?

Parastoo Pereira is één van de acht verleidsters van Temptation Island 2017. Officieel schrijf je haar voornaam als Parastoe, maar speciaal voor Temptation Island liet de jongedame dit aanpassen. Pereira heeft als doel om veel vaker op televisie te komen, als actrice en anders wel als model.

Wie is Shelley Lang Leve De Liefde?

De SBS 6-datingshow Lang Leve De Liefde had vrijdagavond de meest poenerige kandidaat ooit in de uitzending zitten. De 29-jarige Koen dacht Shelly (31) te verleiden met goedkope patserpraatjes. Koen hoopt door te breken als rapper en heeft daarom een videoclip opgenomen in Dubai, vertelde hij aan Shelly.

Waar staat Lang Leve De Liefde villa?

Achtergrond. Het televisieprogramma wordt opgenomen in de oude villa van het televisieprogramma De Gouden Kooi, in de villa werd voorheen ook het RTL 4-programma Koffietijd opgenomen.

Heb ik iets gemist Lang Leve de Liefde?

Je kunt alle afleveringen van Lang Leve de Liefde terugkijken op NLZIET. Ideaal als je Lang Leve de Liefde gemist hebt. Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS.

Waar is Lang Leve de Liefde op?

Het wordt daar van maandag t/m donderdag uitgezonden op VTM 2.

Wie is rapper Koen?

Koen van Heest
Koen
Geboren
GeboorteplaatsHaarlem
OrigineNederland
Beroepmuzikant, youtuber