Inhoudsopgave:

  1. Hoe werkt een Crimibox?
  2. Wat is een spel dossier?
  3. Wie heeft Sinterklaas vermoord spel?
  4. Wat is er gebeurd met Lucas in Thuis?
  5. Wat is er gebeurd met Lucas uit Thuis?
  6. Hoe werkt een moordzaak?

Hoe werkt een Crimibox?

Het Crimibox principe werkt als volgt. Je krijgt elke maand een box thuisgestuurd. Per jaar krijg je vier seizoenen voorgeschoteld. Het oplossen van een moord neemt drie maanden in beslag, waarbij je dus in drie maanden toe werkt naar het vinden van de moordenaar.

Wat is een spel dossier?

Terminologie Dit dossier gaat over mini-spelletjes die online (via internet) gespeeld worden. We zullen ze aanduiden als 'online-spelletjes' of kortweg 'spelletjes'. In andere literatuur worden hiervoor ook wel termen als 'browser games' en 'casual games' gebruikt.

Wie heeft Sinterklaas vermoord spel?

De moord op Sinterklaas
Auteur: Maarten Stevens
Spelers:: Onbeperkt aantal rollen
Prijs: €35,70
Tijdsduur: 60 minuten

Wat is er gebeurd met Lucas in Thuis?

Familie en Liefdesleven Lucas is de zoon van Peter Vlerick en Femke De Grote. Femke raakte zwanger na het slippertje dat Peter met haar beging, enkele dagen voor zijn bruiloft met Peggy Verbeeck. ... Lucas geraakt echter zelf verzeild in het ongeval samen met Femke en komt in het ziekenhuis ten overlijden.

Wat is er gebeurd met Lucas uit Thuis?

Zo namen we midden februari afscheid van de kleine Lucas. Lucas, het zoontje van Femke de Grote en Peter Vlerick overleed aan de gevolgen van een zwaar verkeersongeval. Vlaanderen huilde mee omdat ze het niet aan konden om een baby te zien verdwijnen uit de meest populaire Vlaamse soap.

Hoe werkt een moordzaak?

Tijdens een moordonderzoek ga je met behulp van het politiedossier een cold case oplossen. Je onderzoekt de bewijsmaterialen, leest de politieverhoren en gaat op zoek naar de connectie tussen de slachtoffers om de dader te ontmaskeren.