Inhoudsopgave:

 1. Hoe moet je een tortilla vouwen?
 2. Hoe vouw je burritos dicht?
 3. Hoe rol je een durum op?
 4. Hoe beleg je een wrap?
 5. Wat is durum mix?
 6. Hoe warm ik een wrap op?

Hoe moet je een tortilla vouwen?

Er zijn verschillende manieren om een tortilla goed te vouwen of te rollen. Het belangrijkste is om de openingen af te sluiten met andere delen van de tortilla....Deel 2 van 7: Standaardrol
 1. Vul de tortilla in het midden. ...
 2. Vouw de onderkant naar boven. ...
 3. Vouw naar het midden. ...
 4. Rol de tortilla.

Hoe vouw je burritos dicht?

Tijd om te vouwen. Rol 'm niet op als een pannenkoek, maar vouw eerst de zijkanten naar binnen. Niet te voorzichtig: ze moeten elkaar op een paar centimeter na net niet raken, zodat je nog wel wat van de vulling blijft zien.

Hoe rol je een durum op?

Zo vouw je een wrap
 1. Leg de wrap op het werkblad en leg de vulling in het midden. Onderaan dit artikel vind je enkele lekkere recepten!
 2. Vouw de zijkanten naar binnen over de vulling. ...
 3. Rol de wrap verder op naar boven toe.
 4. Snij 'm nu doormidden. ...
 5. Klaar!

Hoe beleg je een wrap?

Smeer een wrap in met de roomkaas met kruiden. Snijd de komkommer en cherrytomaatjes in stukjes. Verdeel wat sla over de wrap, daarna de kipfilet, cherrytomaatjes, komkommer en een snufje peper. Rol de wrap op en smullen maar.

Wat is durum mix?

Het is louter het resultaat van de meest eenvoudige manier van brood bakken; een mix van meel, gist, water en zout op een platte hete steen dat niet de kans heeft om te rijzen. Dat broodje wordt nadien gevuld met gebakken vlees, groenten en vaak looksaus.

Hoe warm ik een wrap op?

Een wrap is een gevulde tortilla. Die kan je verwarmen in de microgolfoven op een lage stand, zodat de warmte de tijd heeft om zich te verdelen. Het gaat net zo goed in een voorverwarmde oven van 1 °C. Een te hoge temperatuur zou de tortilla uitdrogen, terwijl de vulling koud blijft.