Inhoudsopgave:

 1. Hoe maak je een vieze muur schoon?
 2. Hoe krijg je koffie uit de muur?
 3. Hoe maak je een muur stofvrij?
 4. Hoe krijg je koffie van een witte muur?
 5. Hoe krijg je foundation van de muur?

Hoe maak je een vieze muur schoon?

Meng in een emmer 120 ml witte azijn met warm water. Dompel een handdoek in de emmer en wrijf de vlekken hiermee weg. Spoel de muren met schoon water. Gebruik water zonder schoonmaakmiddel om de muren te spoelen en droog ze daarna met een schone handdoek.

Hoe krijg je koffie uit de muur?

Als je pech hebt, is niet enkel je tafel of vloer 'gezegend', maar zitten er ook vlekken op je muur. Het goede nieuws is dat koffievlekken redelijk makkelijk te verwijderen zijn met een vochtige spons, of eventueel met een beetje milde zeep, als je snel actie onderneemt. Wacht dus niet tot de vlekken ingedroogd zijn.

Hoe maak je een muur stofvrij?

Stof de hele muur af met een stofdoek of plumeau. Stof en spinnenwebben zijn een stuk lastiger om te verwijderen wanneer ze nat zijn, dus pak deze als eerste aan. Om lichte vlekken van de muur te verwijderen gebruik je simpelweg een gummetje.

Hoe krijg je koffie van een witte muur?

1: Hardnekkige (vochtige) vlekken Van koffie- en wijnspetters tot stiftstrepen. Op een niet-afwasbare muurverf werkt warm water met afwasmiddel of baking soda. Of bedek de vlek met zout en een stuk karton. Omdat hier geen water aan te pas komt, kun je dit bij zowel afwasbare als de niet-afwasbare muurverf doen.

Hoe krijg je foundation van de muur?

Hier vind je een aantal oplossingen om vlekken van een witte muur te verwijderen.
 1. Tip 1: Probeer het eerst uit op een opvallend plekje. ...
 2. Tip 2: Dep op de vlek. ...
 3. Tip 3: Gebruik chloor. ...
 4. Tip 4: Schimmelreiniger. ...
 5. Tip 5: Verven. ...
 6. Tip 6: Tandpasta. ...
 7. Tip 7: Wit krijt. ...
 8. Tip 8: Borstelen.