Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel afleveringen seizoen 2 Snowpiercer?
  2. Hoeveel afleveringen heeft Snowpiercer?
  3. Hoe laat Snowpiercer?
  4. Hoeveel seizoenen Snowpiercer?
  5. Wat betekent Snowpiercer?
  6. Waar gaat Snowpiercer over?
  7. Waar gaat de serie Snowpiercer over?

Hoeveel afleveringen seizoen 2 Snowpiercer?

Snowpiercer seizoen 2 is op 25 januari van start gegaan bij het Amerikaanse TNT. In Nederland verschijnt de aflevering vervolgens één dag later online op Neflix....Uitzendschema Snowpiercer seizoen 2 op Netflix.
AfleveringTitelOp Netflix
9The Show Must Go On30 maart
10Into the White30 maart

Hoeveel afleveringen heeft Snowpiercer?

Snowpiercer (televisieserie)
Snowpiercer
Start
Afleveringen20
Seizoenen2
ZenderTNT

Hoe laat Snowpiercer?

Wanneer komt Snowpiercer seizoen 2 op Netflix Nederland? Sinds 26 januari 2021 is het tweede seizoen van Snowpiercer te zien op Netflix met elke week een nieuwe aflevering.

Hoeveel seizoenen Snowpiercer?

Het is zelfs lastig om de releasedatum van Snowpiercer seizoen 3 te voorspellen. Het eerste seizoen verscheen in mei 2020 en het tweede seizoen in januari 2021.

Wat betekent Snowpiercer?

Snowpiercer is gebaseerd op een Franse comic genaamd Le Transperceneige, wat vrij vertaald De IJstrein betekent. Het stripverhaal, bedacht door Jacques Lob en Jean-Marc Rochette, begon al in het jaar 1982, maar liep helemaal door tot aan 2015.

Waar gaat Snowpiercer over?

Snowpiercer gaat over een trein die oneindig rondjes om de wereld rijdt. De planeet is veranderd in een ijswoestijn, waar niks kan overleven. De enige overlevenden van de mensheid zitten in de trein, die maar liefst duizend wagons lang is.

Waar gaat de serie Snowpiercer over?

Op aarde is de temperatuur zo ver gedaald dat contact met de buitenlucht zorgt voor de dood. De laatste overlevenden bevinden zich aan boord van een lange trein. Daarvan zijn de coupes ingedeeld van rijk naar arm.