Inhoudsopgave:

  1. Welke PC processor?
  2. Welke Ryzen processor?
  3. Welke processor gaming pc?
  4. Wat is het beste Intel of AMD Ryzen?
  5. Wat is de beste AMD Ryzen?
  6. Wat is de beste AMD processor?
  7. Wat is beter voor gamen Intel of Ryzen?
  8. Wat is beter voor gamen Intel of AMD?

Welke PC processor?

Desktop processors: Core i3 vs Ryzen 3
Processor:CPU Mark Score:Bestellen:
Intel Core i3-8350K9232Azerty.nl, Bol.com
Intel Core i3-83008706Azerty.nl, Megekko.nl
Intel Core i3-81008019Azerty.nl, Bol.com
AMD Ryzen 3 3200G7881Azerty.nl, Bol.com

Welke Ryzen processor?

Het is daarom zaak dat je net als een krachtige videokaart ook een goede processor aanschaft. Kies daarom voor minimaal een Ryzen 5 wanneer je games wil spelen. Kies voor een mobile Ryzen wanneer je een laptop aanschaft. Zo blijven je games soepel draaien.

Welke processor gaming pc?

Als je een gamer bent, zit je met een quad-core Intel- of AMD-chip altijd goed. Uiteindelijk moet je de meeste cores en de snelste processor kiezen die je budget toestaan.

Wat is het beste Intel of AMD Ryzen?

Intel blijft de koning als het gaat om kloksnelheid. Voor zeer fanatieke gamers kan dit zeker een voordeel bieden. AMD heeft de bovenhand als het op kernen en threads aankomt. Een AMD Ryzen kost vaak nét iets minder dan een Intel Core processor, behalve in het pro-segment.

Wat is de beste AMD Ryzen?

Beste CPU voor high-end gaming en meer De AMD Ryzen 9 5900X is op dit moment niet alleen de beste mainstream processor van AMD, maar is momenteel ook de koning van alle mainstream processoren.

Wat is de beste AMD processor?

Beste CPU: AMD Ryzen 9 5900X.

Wat is beter voor gamen Intel of Ryzen?

We zetten echter ons geld in op Intel, op het gebied van gaming merken we toch dat je net betere frames haalt dan op een AMD equivalent. Niet dat je met de Ryzen 5000 processors niet goed kunt gamen, integendeel. We vermoeden dat de meeste games nog steeds beter geoptimaliseerd zijn voor het INTEL platform.

Wat is beter voor gamen Intel of AMD?

Door het hogere aantal kernen (12 of 16 bij AMD, 8 bij Intel) presteren de AMD-processors over het algemeen beter als het gaat om veeleisende toepassingen, zoals het renderen van 3D-beelden of het compileren van software.