Inhoudsopgave:

  1. Kun je een printer aansluiten op je telefoon?
  2. Wat is PeriPage?
  3. Wat is Zinkpapier?
  4. Hoe werkt een Sprocket?
  5. Hoe werkt een pocket printer?

Kun je een printer aansluiten op je telefoon?

Printen met een Print Service plug-in Als de standaardafdrukservice niet beschikbaar is, kun je een Android Print Service plug-in installeren van het merk van je printer. Als je printer en smartphone of tablet verbonden zijn met hetzelfde wifinetwerk, verschijnt de printer in de lijst met beschikbare printers.

Wat is PeriPage?

PeriPage is een kleine draadloze pocketprinter waarmee je draadloos vanaf jouw mobiele telefoon of computer de leukste foto's, memo's, kleurplaten, labels of boodschappenlijstjes print in Zwart Wit. En dit helemaal zonder inkt!

Wat is Zinkpapier?

Zink is een thermische kleurenprint-technologie voor digitale apparaten om in één keer kleurenprints te maken zonder daarvoor inkt nodig te hebben (Zink betekent eigenlijk Zero Ink). Een duurzame keuze dus. Het thermische papier bevat een cyaan, magenta en gele kleurenlaag, een coatinglaag en isolerende tussenlagen.

Hoe werkt een Sprocket?

Deze printers gebruiken ZINK papier dat kleurkristallen bevat. Het papier ziet er kleurloos uit. De printer verwarmt de kleurkristallen tijdens het printen, waardoor er kleuren ontstaan. Omdat de printers draadloos zijn, hebben ze een accu.

Hoe werkt een pocket printer?

Hoe werkt een pocket printer? Als je foto's wilt afdrukken, verbind je de pocket printer met je smartphone, tablet of laptop. Hiervoor heb je wifi, bluetooth of een usb kabel nodig. Sommige pocket printers werken met inkt, andere pocket printers maken gebruik van een techniek waarvoor geen inkt nodig is.