Inhoudsopgave:

 1. Hoeveel slaapt een pup van 11 weken?
 2. Wat doet een pup van 12 weken?
 3. Hoeveel slaapt een labradoodle?
 4. Wat kan een puppy van 3 maanden?
 5. Wat doet een puppy?
 6. Wat te verwachten puppy?
 7. Hoe kan je een pup langer laten slapen?
 8. Hoe vaak is een Labradoodle loops?
 9. Wat te doen met je puppy?
 10. Wat te doen bij puppy?
 11. Hoe zorgen voor een puppy?

Hoeveel slaapt een pup van 11 weken?

Slapen van de pup Een puppy (t/m 6 maanden) slaapt ongeveer 18 tot 20 uur. Dit heeft de pup nodig om te groeien, maar ook om alle prikkels te verwerken. Een jonge hond (vanaf 6 t/m 24 maanden) slaapt ongeveer 16 tot 18 uur. Een volwassen hond slaapt ongeveer 16 uur.

Wat doet een pup van 12 weken?

Veel pups worden rond de 12 weken oud ineens angstig voor dingen waar zij niet bang voor waren. Dit hoort bij de angstfase van puppen. Wat is de angstfase en hoe help je je pup hier doorheen?

Hoeveel slaapt een labradoodle?

Honden slapen gemiddeld wel 10 tot 12 uur per etmaal en pups en jonge honden nog veel meer. 40% van hun slaap is overdag en 60% 's nachts.

Wat kan een puppy van 3 maanden?

3-6 maanden: Vanaf dit moment kun je het ezelsbruggetje toepassen. Puppy's van 3 maanden oud, kunnen ongeveer 3 uur wachten met plassen, puppy's van 4 maanden kunnen het 4 uur ophouden, enzovoort. Na 6 maanden: Oudere puppy's kunnen, net als de meeste volwassen honden, hun plas tot 6 uur ophouden.

Wat doet een puppy?

Uw pup is continu aan het leren bij alles wat hij doet en meemaakt. Daarom is het belangrijk om steeds stil te staan bij wát uw pup eigenlijk leert, en of u dat wel wilt. Hij zal allerlei gedrag uitproberen, en als dat gedrag voor hem een beloning oplevert en dus succesvol is, dan gaat hij het herhalen.

Wat te verwachten puppy?

In deze periode verandert er veel bij je puppy, ze beginnen karaktereigenschappen van een volwassen hond te laten zien, zoals kwispelen, grommen en spelen met hun broertjes en zusjes. Ook gaan de oren en ogen open, waardoor ze op geluid, licht en beweging gaan reageren.

Hoe kan je een pup langer laten slapen?

Zorg dat je hond een rustig (prikkelvrij) plekje krijgt. 2. Geef hem een zacht plekje. Slaapt hij op een harde ondergrond, zoals beton, dan kan hij last krijgen van eeltplekken en ligwonden.

Hoe vaak is een Labradoodle loops?

Een teef is over het algemeen minder dominant maar minder aanhankelijk. Het nadeel van teefjes is dat wanneer ze geslachtsrijp zijn, ze loops worden. De loopsheid is gemiddeld 2x per jaar en duurt ongeveer 2 tot 3 weken. Vooral in de tweede helft van de loopsheid zal ze op zoek gaan naar een reu.

Wat te doen met je puppy?

Met een pup ga je geen wandeling van een uur maken. Wel kun je hem een aantal keer per dag mee naar buiten nemen. Zoek ook eens een plek waar hij los kan lopen, nu de pup nog aanhankelijk aan ons is zal hij makkelijker meelopen met ons. Een keer voor een korte wandeling, en een andere keer lekker naar het bos met hem.

Wat te doen bij puppy?

Het is logisch dat een nieuwe pup moet wennen aan zijn nieuwe thuis, hij is immers uit zijn vertrouwde omgeving gehaald. Geef je hond de tijd om bij je thuis te aarden. Zet hem in zijn mandje, geef hem een knuffeltje of speeltje en laat hem in alle rust zijn nieuwe omgeving verkennen.

Hoe zorgen voor een puppy?

Door op uw hurken te gaan zitten terwijl u hem roept, bent u uitnodigender voor uw pup. Komt hij naar u toe, beloon hem dan met uw stem, een knuffel of een brokje en laat hem weer gaan. Hij leert dan ook dat het de moeite loont om te komen als u roept en dat het niet betekent dat hij meteen weer aan de lijn moet.