Inhoudsopgave:

  1. Wat is de pop it rage?
  2. Welke leeftijd pop it?
  3. Wat kun je met een pop it?
  4. Hoe lang duurt een hype?
  5. Hoe ontstaat een rage?
  6. Wat is pop It Fidget Toy?
  7. Hoe werkt fidget pop it?

Wat is de pop it rage?

Grote rage: de pop-it fidget, kleurrijke siliconen vormen met rondjes die je kunt indrukken. Op sommige scholen mogen ze niet meer mee de klas in. Leerlingen van de 3e Daltonschool vertellen wat er leuk aan is.

Welke leeftijd pop it?

Op de verpakking staat aangegeven dat Pop It ontwikkeld is voor kinderen in de leeftijd 3 – 10 jaar. Je kunt dit speelgoed gerust aan een klein kind geven, er zitten namelijk geen kleine onderdelen bij.

Wat kun je met een pop it?

Welke spelletjes kun je met de Pop It spelen?
  1. Wie het laatst popt... Ieder mag om de beurt poppen, je mag alleen in dezelfde rij poppen, je kiest zelf hoeveel keer je een bolletje indrukt. ...
  2. Wie is het snelst. Ieder mag om de beurt alle bolletjes van de Pop It indrukken. ...
  3. Draaien en poppen. Om de beurt noem je 2 getallen.

Hoe lang duurt een hype?

Een hype wordt in hetzelfde woordenboek omschreven als “iets nieuws dat tijdelijk sterk de aandacht trekt, maar weinig voorstelt”. Het verschil zit 'm dus in de aandacht (een hype trekt bovenmatig veel aandacht) en of de ontwikkeling doorzet op lange termijn.

Hoe ontstaat een rage?

- Een rage ontstaat alleen op de juiste tijd en op de juiste plaats. Dit lijkt vaag, maar de omstandigheden moeten precies zo zijn dat hetgeen waarom het gaat gewild wordt of 'past'. Mensen hebben er behoefte aan, het past bij het seizoen, etc. - Vaak hoort bij een rage het gevoel van geluk en blijdschap.

Wat is pop It Fidget Toy?

De Fidget Pop It is stress verlagend speelgoed waarmee je uren plezier hebt! Dubbelzijdig: druk gewoon de bubbels naar beneden waarbij ze een licht knallend geluid maken. Draai het dan om en begin opnieuw. Eindeloos herbruikbaar en ook eenvoudig te reinigen met water.

Hoe werkt fidget pop it?

De pop it fidget van ColourFam verlicht stress en angst door simpelweg met dit speelgoed te spelen. Druk de bubbel naar beneden en Pop it! Druk gewoon met de belletjes naar beneden en ze maken een licht ploffend geluid; draai het om en begin opnieuw. Just pop it!