Inhoudsopgave:

  1. Hoe hoog moet een slimme deurbel hangen?
  2. Hoe lang duurt het opladen van een Ring batterij?
  3. Hoe lang duurt opladen Ring 3 batterij?
  4. Hoe lang gaat de batterij van Ring 3 mee?
  5. Hoe Ring aansluiten?

Hoe hoog moet een slimme deurbel hangen?

Een van de grootste fouten die mensen begaan, is de Ring Doorbell 2 te hoog ophangen omdat ze denken dat dit nodig is om de gezichten van mensen vast te leggen. Zoals hierboven is afgebeeld, is het zien van gezichten geen probleem als de Ring Doorbell 2 op de correcte hoogte is gemonteerd, zo'n 122 cm boven de grond.

Hoe lang duurt het opladen van een Ring batterij?

De Ring Video Doorbell wordt met een gebruikelijke micro-USB-kabel opgeladen (in de Ring-doos is een oranje inbegrepen). De micro-USB-kabel kan in elke USB-voedingsbron worden gestopt, zoals bijvoorbeeld een computer. Het duurt tussen de vijf en 10 uur totdat de Ring Video Doorbell helemaal is opgeladen.

Hoe lang duurt opladen Ring 3 batterij?

De micro-USB-kabel kan in elke USB-voedingsbron worden gestopt, zoals bijvoorbeeld een computer. Het duurt ongeveer vijf tot tien uur om de batterij volledig op te laden, afhankelijk van waarop de USB-kabel is aangesloten: een USB-poort of een stopcontact.

Hoe lang gaat de batterij van Ring 3 mee?

Je kunt kiezen om hem zo aan de muur te schroeven en de accu te gebruiken. Je zult dan wel eens in de 3 tot 4 maanden (afhankelijk van hoe vaak je meekijkt met de camera) de accu op moeten laden.

Hoe Ring aansluiten?

Hoe je de Ring Video deurbel en Ring Video deurbel 2 installeert, lees je hier....Zorg ervoor dat je telefoon en de Ring opgeladen zijn en volg deze stappen:
  1. Download de app en maak een account aan.
  2. Selecteer 'Set up device'.
  3. Kies 'Doorbells' en selecteer jouw deurbel.
  4. Doorloop de installatie stappen in de app.