Inhoudsopgave:

  1. Welk merk whisky kapitein Haddock?
  2. Hoeveel jaar is Kuifje?
  3. Waar woont kapitein Haddock?
  4. Van wie is de uitspraak Duizend bommen en granaten?
  5. Welk merk van whisky is favoriet bij Kapitein Haddock uit Kuifje?

Welk merk whisky kapitein Haddock?

Deze Loch Lomond whisky is de favoriet van kapitein Haddock uit het stripverhaal van Kuifje. En dat kunnen we ons wel voorstellen met zijn zoete smaak van Turks fruit, pistachenoten en banaan. En een lichte afdronk met citroen. Juist door deze zoete smaak is de Loch Lomond zeer geschikt om te drinken bij het toetje.

Hoeveel jaar is Kuifje?

De avonturen van Kuifje (Frans: Les Aventures de Tintin) is een stripreeks over de fictieve reporter Kuifje, getekend door de Belgische scenarist en striptekenaar Hergé (). De reeks startte als krantenstrip in 1929 en het eerste album verscheen in 1930.

Waar woont kapitein Haddock?

Kasteel Molensloot (originele, Franse naam: château Moulinsart) is een fictief kasteel in België dat voorkomt in een aantal Kuifje-albums van de Belgische striptekenaar Hergé ().

Van wie is de uitspraak Duizend bommen en granaten?

Duizend bommen en granaten!” Origineel in het Frans: “Mille bombes et grenades !” Bron: Regelmatig gebruikte uitdrukking van kapitein Haddock. Aanhaling(en): Schelden voor beginners met kapitein Haddock, De Standaard, 27 oktober 2011.

Welk merk van whisky is favoriet bij Kapitein Haddock uit Kuifje?

Opmerkelijk: Loch Lomond whisky is vooral bekend geworden vanwege de stripboeken van Kuifje. Loch Lomond whisky is namelijk de favoriete whisky van Kapitein Haddock.