Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel broers en zussen heeft Abdelhak Nouri?
  2. Wat eist de familie van Nouri?
  3. Hoe is het nou met Nouri?
  4. Hoe is Nouri in coma gekomen?
  5. Wat is de schade van Nouri?

Hoeveel broers en zussen heeft Abdelhak Nouri?

Mohammed Nouri Abdelhak Nouri/Broers/zussen

Wat eist de familie van Nouri?

Het is niet bekend welk bedrag de familie van Nouri van Ajax eist, maar naar verluidt is dat meer dan 10 miljoen euro. De familie liet donderdag bij monde van advocaat Khalid Kasem weten dat het hun niet gaat om "winnen of verliezen of financieel gewin".

Hoe is het nou met Nouri?

Een bijzondere dag in de voetbalwereld vandaag: Abdelhak Nouri is jarig. Zowel fans als spelers delen volop lieve felicitaties voor de voetballer, die in 2017 blijvende hersenschade opliep door een hartstilstand op het voetbalveld.

Hoe is Nouri in coma gekomen?

In onze Legal Update schreven wij al over Ajax-voetballer Abdelhak Nouri, die op een hartstilstand kreeg tijdens een oefenwedstrijd van Ajax in Oostenrijk tegen Werder Bremen. Toen ging het over de vraag of Ajax de ouders van Nouri had moeten inlichten over de hartproblemen.

Wat is de schade van Nouri?

De talentvolle middenvelder Abdelhak Nouri zakte op in elkaar, tijdens een oefenduel met Werder Bremen. De clubdokter van Ajax dacht niet meteen aan hartfalen, waardoor de reanimatie te laat op gang kwam en Nouri ernstig hersenletsel opliep.