Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel calorieen in Smint?
  2. Waar is Smint van gemaakt?
  3. Waar staat Smint voor?
  4. Hoeveel gram is 1 Smint?
  5. Welke zoetstof zit er in Smint?
  6. Wat zit er in een Smint?
  7. Is Smint kauwgom?
  8. Hoeveel suiker zit er in een pepermuntje?

Hoeveel calorieen in Smint?

Voedingswaarden
SoortPer 100 Gram
Energie991 kJ (238 kcal)
Vet0.3 g
waarvan verzadigd0.3 g
Koolhydraten98 g

Waar is Smint van gemaakt?

Hoe wordt een smint gemaakt? (Snoepje van pepermunt in een blauw doosje). Smints zijn suikervrije, kleine pepermuntjes die xylitol bevatten. Xylitol wordt gebruikt als vervanger voor suiker. Het is een natuurlijke zoetstof die voorkomt in de vezels van vele soorten groente en fruit.

Waar staat Smint voor?

We stappen wat af van onze traditionele boodschap dat Smint enkel staat voor intense frisheid.

Hoeveel gram is 1 Smint?

Een intens verfrissend en suikervrij mintje in 2 blikjes van 50 stuks. Perfetti Van Melle Benelux B.V., P.O. Box 3000, 4800 DA Breda, Holland....Productinformatie.
VoedingswaardenPer 100 gPer 10 stuks (7g)
- suikers0 g0 g
- polyolen96 g6.7 g
Eiwitten0 g0 g
zout0 g0 g

Welke zoetstof zit er in Smint?

Ingrediënten: zoetstoffen (sorbitol, aspartaam, sucralose, acesulfaam-K), aroma's, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), kleurstof (briljantblauw FCF).

Wat zit er in een Smint?

Ingrediënten: zoetstoffen (sorbitol, aspartaam, sucralose, acesulfaam-K), aroma's, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), kleurstof (briljantblauw FCF).

Is Smint kauwgom?

De pepermuntjes van Smint zijn suikervrij en bevatten xylitol. Dat is een suikervervanger die in heel veel snoepproducten voorkomt. Nagenoeg alle kauwgom die we in Europa eten bevat xylitol.

Hoeveel suiker zit er in een pepermuntje?

Pepermunt: suiker, suiker, suiker Slechts 1 op de 6 deelnemers wist dat 100 gram pepermunt voor meer dan 80 gram (98 om precies te zijn) bestaat uit suiker. Ook wist slechts 17 procent van de deelnemers dat normale pindakaas aanzienlijk minder suiker bevat dan pindakaas light (4,4 om 24 gram).