Inhoudsopgave:

 1. Wat te doen met nekhaar?
 2. Hoe haal je nekharen weg?
 3. Hoe moet je je hals scheren?
 4. Hoe scheer je een man?
 5. Waar Baardlijn scheren?
 6. Hoe ver baard scheren?

Wat te doen met nekhaar?

Voor de ontharing van het nekhaar biedt geen van hen een blijvend resultaat. Vaak resulteren dergelijke methodes bij het ontharen van het nekhaar zelfs in een geïrriteerde huid of ingegroeide haartjes. Laserontharing biedt de oplossing wanneer u verzekerd wilt zijn van een permanente ontharing van het nekhaar.

Hoe haal je nekharen weg?

Voor het scheren van de nekharen kun je gebruik maken van een tondeuse of normaal scheermesje. De kapper maakt vaak gebruik van een open scheermes. De huid in de nek is gelukkig minder gevoelig dan die op andere plekken op je lichaam.

Hoe moet je je hals scheren?

10 Tips om je Nek Beter te Scheren
 1. Groeirichting Bestuderen. ...
 2. Goede Voorbereiding. ...
 3. Olie voor het scheren. ...
 4. Gebruik Koud Water om te Scheren. ...
 5. Gebruik een “Zacht” Scheermes met een Prestatielemmet. ...
 6. De Huid Straktrekken – En Niet te Ver Rekken. ...
 7. Zet Geen Druk op het Mes. ...
 8. Probeer Een Paar “Geavanceerde” Scheertrucs op Kleine Gebieden.

Hoe scheer je een man?

Om echt alle haartjes weg te krijgen moet je twee keer achter elkaar scheren. De eerste keer scheer je met de haarrichting mee. Voor een super glad resultaat scheer je de tweede keer tegen de haarrichting in. Je maakt je huid opnieuw nat en je smeert je gezicht ook weer in met een scheerproduct.

Waar Baardlijn scheren?

Maak een denkbeeldige lijn die loopt van de onderkant van je oor, van kaak tot kaak, waarbij het middenpunt ruim 2 centimeter boven je adamsappel zit – al kunnen de precieze verhoudingen per persoon variëren. Als je die lijn hebt, scheer dan alles wat daaronder zit weg.

Hoe ver baard scheren?

Definieer de hoeken van je baard door vanaf je oorlellen recht naar beneden te trimmen tot aan de horizontale lijn onder je kin. Je kunt de hoeken lekker uitgesproken strak laten (macho) of ze naar wens iets ronder maken voor een natuurlijker look.