Inhoudsopgave:

  1. Wat doet Ibrahim Afellay?
  2. Waar is Ibrahim Afellay geboren?
  3. Wat is de leeftijd van Afellay?
  4. Waarom is Afellay gestopt?
  5. Waar komt Afellay vandaan?
  6. Waar heeft Afellay gespeeld?
  7. Waar woont Afellay?
  8. Waar is Aissati?

Wat doet Ibrahim Afellay?

Afellay werkte vanaf maart 2019 bij PSV aan zijn revalidatie om weer volledig fit te worden. Dit deed hij bij de jeugdopleiding (onder 19) van PSV. In juni 2019 keerde Afellay na acht en een half jaar terug bij het eerste elftal van PSV. Hij tekende een contract tot medio 2020.

Waar is Ibrahim Afellay geboren?

Utrecht, Nederland Ibrahim Afellay/Geboorteplaats

Wat is de leeftijd van Afellay?

35 jaar () Ibrahim Afellay/Leeftijd

Waarom is Afellay gestopt?

Ik wist wat ik wilde en vooral ook wat ik niet wilde. Uiteindelijk heb ik de beslissing genomen en ik heb er vrede mee”, aldus Afellay, die nog hoopte op een buitenlands avontuur. ,,Er zijn wel wat dingen voorbij gekomen nog. Ik wilde graag nog een jaar verder, maar niet ten koste van alles.

Waar komt Afellay vandaan?

Utrecht, Nederland Ibrahim Afellay/Geboorteplaats

Waar heeft Afellay gespeeld?

Afellay speelde in zijn loopbaan voor PSV, Barcelona, Schalke 04, Olympiacos en Stoke City. Bovendien kwam hij tot 53 interlands voor Oranje.

Waar woont Afellay?

Hoe vaak de voetballer, geboren in Utrecht en opgegroeid in Overvecht en nog steeds eigendom van FC Barcelona, in zijn penthouse in het centrum te vinden is, moet nog blijken. Ook in Duitsland, waar hij zijn brood verdient, heeft hij een woning.

Waar is Aissati?

In de zomer van 2016 keerde Aissati terug naar Turkije waar hij bij Alanyaspor zou gaan spelen. Hij verruilde Balıkesirspor in januari 2018 voor Denizlispor. In januari 2021 stapt hij over naar Adana Demirspor.