Inhoudsopgave:

 1. Welke muurkleur bij grijze keuken?
 2. Welke vloer bij antraciet keuken?
 3. Welke kleur past bij mijn interieur?
 4. Welke muurkleur bij grijze bank?
 5. Welke kleur muur past bij een grijze vloer?
 6. Wat past er bij een grijze vloer?
 7. Welke vloer past bij een zwarte keuken?
 8. Welke vloer kiezen in de keuken?

Welke muurkleur bij grijze keuken?

Denk bijvoorbeeld aan grijze keukenkastjes met een felle kleur muur of tegels, zoals rood of bijvoorbeeld mintgroen. Deze laatste geeft het geheel een fris effect. Wil je geen gebruikmaken van verschillende kleuren? Dan is het raadzaam om een wat donkerdere kleur grijs te nemen.

Welke vloer bij antraciet keuken?

Kies je bij je antraciet keuken een mooie eikenhouten vloer, dan steekt je keukenopstelling mooi af. Antraciet keuken tegels kan ook maar pas op dat het niet te grijs grijs (lees: saai) wordt. Wil je per se grijze vloertegels, dan kun je een accent aanbrengen met een marmerlook achterwand.

Welke kleur past bij mijn interieur?

Probeer zowel lichte als donkere kleuren op te nemen in je palet. Denk er aan dat het om de contrasten gaat. Als je veel grijze tinten kiest, vul het dan aan met tenminste één levendige kleur als accent. Als je veel felle tinten kiest, vul het dan aan met een grijze tint om een neutrale toon te hebben.

Welke muurkleur bij grijze bank?

Ben je meer een liefhebber van een stoere en industriële stijl? Dan kun je een grijze bank goed combineren met een olijfgroene of donkergroene muur. Voeg hier wat robuust houten en zwarte metalen items aan toe en je hebt direct een andere sfeer in huis. Ook een zacht groene kleur combineert mooi met een grijze bank.

Welke kleur muur past bij een grijze vloer?

Dan kan je grijs als achtergrondkleur gebruiken, waarbij gebruikt accentkleuren heel mooi tot hun recht kunnen komen. Grijs kan je vrijwel met alle kleuren combineren. Blauw, groen, rood, paars, roze, geel, oranje, bruin, zwart, wit, noem maar op. Er bestaat eigenlijk geen enkele kleur die met grijs vloekt.

Wat past er bij een grijze vloer?

Of je nou een grijze gietvloer, laminaat, pvc of een ander soort grijze vloer hebt… Deze kleur vloer is altijd goed en makkelijk te combineren met veel verschillende soorten meubels. Van hout, metaal tot staal. Vooral hout komt hier goed tot z'n recht, omdat het meer opvalt.

Welke vloer past bij een zwarte keuken?

Een houten vloer past erg goed bij een zwarte keuken, want hout creëert warmte in de ruimte. Vooral in een kleine keuken kan dit een groot voordeel zijn.

Welke vloer kiezen in de keuken?

De juiste keukenvloer kiezen
 1. Keramische tegels. Als je graag tegels in de keuken plaatst, kies je best voor keramische tegels. ...
 2. Blauwe hardsteen. Natuursteen is één van de meest duurzame materialen om te kiezen voor een keukenvloer. ...
 3. Parket. ...
 4. Beton. ...
 5. Gelaagde vloeren. ...
 6. Soepele vloeren.