Inhoudsopgave:

  1. Waar staat de MMM van Mora voor?
  2. Waar kan ik Mora producten kopen?
  3. Waar komt Mora vandaan?
  4. Waar kan ik Ribster kopen?
  5. Wat is de nieuwe kroket van Mora?
  6. Wie is eigenaar van Mora?
  7. Wat is een Ribster snack?
  8. Kan Mora megamix in AirFryer?

Waar staat de MMM van Mora voor?

De drie M's ('Mmm... van Mora') waren oorspronkelijk de afkorting voor Marcel Mourmans Maastricht, maar worden tegenwoordig vooral gebruikt vanwege de associatie met lekker.

Waar kan ik Mora producten kopen?

Mora producten bestellen | Albert Heijn.

Waar komt Mora vandaan?

Een buurtslagerij in Maastricht De producten probeert hij te verkopen aan cafetaria's in de buurt. Dat loopt zo goed dat hij samen met zijn vrouw, Robby Ramaekers, het bedrijf Mora opricht. Mora is een samenvoeging van Mo van Mourmans en Ra van Ramaekers.

Waar kan ik Ribster kopen?

Mora Originals Ribster® 4 x 70g bestellen? - Diepvries — Jumbo Supermarkten.

Wat is de nieuwe kroket van Mora?

Mora. Het succes dankt Linde aan de identieke smaak met de klassieke frituursnack. “Dat was vijf jaar geleden niet het geval. Neem nu onze Crispy Chicken of kipkrokant.

Wie is eigenaar van Mora?

De man achter Mora, Marcel Mourmans, is met zijn 81 jaar nog lang niet van plan te stoppen. Hij nam afscheid van het separatorvlees en tikte wijnhandel Thiessen op de kop, die al sinds 1717 in Maastricht huist. Een nieuw verhaal uit de serie De Onderneming van De Volkskrant.

Wat is een Ribster snack?

De Ribster is volgens de fabrikant een stevige vleessnack met een BBQ-smaak, die net als een Spare Rib gemakkelijk te scheuren is. ... De Ribster heeft qua uiterlijk ontzettend veel weg van een Spare Rib.

Kan Mora megamix in AirFryer?

Jazeker, u kunt onze snacks bereiden in de gelijknamige AirFryer. ... Om kruisbesmetting te vermijden raden wij u aan geen allergeen bevattende producten in de AirFryer te bakken.