Inhoudsopgave:

  1. Welke lijm voor leisteen?
  2. Hoeveel steenlijm?
  3. Hoeveel Stapelblokken heb ik nodig?
  4. Welke tegellijm voor leisteen?
  5. Welke lijm voor RVS?

Welke lijm voor leisteen?

Verlijmen en afvoegen Verlijm de leisteentegels na droging van de aangebrachte lijmlaag en voorbehandeling van de ondergrond volgens de zogenoemde buttering floating methode. Op deze manier wordt een optimaal lijmcontactvlak van nagenoeg 100 procent verkregen. Verlijm de tegels met 795 Uni-Quick of 705 Speciaallijm.

Hoeveel steenlijm?

Deze lijm is geschikt voor het verlijmen van blokken en linia palissade. Het verbruik van steenlijm is ongeveer 1 tube steenlijm voor + - 15 meter. Door gebruik te maken van de bijgeleverde spuit kunt u de lijm nauwkeurig aanbrengen.

Hoeveel Stapelblokken heb ik nodig?

Stap 1: "Bestel aan de hand van een plan" Veel gekozen opties zijn 3, 4 of 5 muurblokken op elkaar. Wanneer u een optie heeft gekozen, kunt u uitrekenen hoeveel stapelblokken u nodig heeft en de juiste kleur en maat bestellen. Bestel altijd extra blokken mee.

Welke tegellijm voor leisteen?

Gebruik bij voorkeur een witte of trasgebonden tegellijm van het type C2F-S1. Tras is vervaardigd uit gemalen tufsteen (vulkanisch materiaal), dat zorgt voor een meer waterdichte mortelspecie en is minder gevoelig voor aantasting van gevoelige natuursteen.

Welke lijm voor RVS?

De Mesa Epoxylijm-Industrie V2 is ede oplossing, de lijm is op basis van methyacrylaat. (MMA), de “Epoxylijm” van dit type is een extra sterke lijm die uitermate geschikt is om metalen te lijmen op o.a. harde kunststoffen en aluminium, ook is deze lijm extreem goed geschikt R.V.S. en aluminium te lijmen.