Inhoudsopgave:

 1. Hoe eet je een spacecake?
 2. Wat versterkt spacecake?
 3. Wat is de beste wiet voor space cake?
 4. Wat versterkt je high?
 5. Wat versterkt het effect van wiet?

Hoe eet je een spacecake?

- Eet spacecake in een prettige omgeving met mensen die je vertrouwt / comfortabel bij voelt. - Begin met een klein plakje spacecake. De effecten na het eten van spacecake worden vaak onderschat en kunnen erg overweldigend zijn.

Wat versterkt spacecake?

Anders consumeren Het kan echter wel flink bijdragen aan het versterken van je high. Zo zul je van een goede spacecake, THC-olie of dampsessie al snel versterking opmerken van de high die je ervaart na gebruik. Bovendien geef je je longen ook even wat meer rust. ... THC olie.

Wat is de beste wiet voor space cake?

Kies daarom voor een sativa soort, deze soort wiet neigt een verheffend, euforisch en creatief stimulerend effect te hebben. Indica soorten zijn juist de perfecte nachtmutsjes of een goede combi voor bij de Netflix. Kies daarnaast voor een soort die een beetje een lekkere smaak heeft.

Wat versterkt je high?

Hoe dan ook, hier zijn 7 manieren om de intensiteit van je high te versterken.
 • KIES JE SOORTEN VERSTANDIG. Hopelijk heb je een goede bron voor je wiet. ...
 • BEWAAR JE WIET ZORGVULDIG. ...
 • VERANDER JE ROOKGEWOONTEN. ...
 • KIES EEN ANDERE METHODE. ...
 • EET DE JUISTE VOEDING. ...
 • LICHAAMSBEWEGING. ...
 • NEEM EEN TOLERANTIE-VAKANTIE.

Wat versterkt het effect van wiet?

THC zorgt met name voor een opgewekt en 'high' gevoel. Een hoog THC gehalte kan zorgen voor gevoelens van angst en onrust. CBD daarentegen zorgt voor meer rust en kan angstgevoelens doen afnemen waardoor je een 'stoned' gevoel krijgt. Het gevoel dat je vóór gebruik had, wordt versterkt.