Inhoudsopgave:

  1. Wat is Zouhri kind?
  2. Hoe herken je een Zouhri kind?
  3. Wat betekent het als je een M in je handpalm hebt?
  4. Wat betekent letter M?
  5. Hoe lees je een hand?
  6. Wat betekent het als je een M in je hand hebt?
  7. Wat betekenen de lijnen in je hand?

Wat is Zouhri kind?

Een Zouhri is een persoon met een bepaald onderscheidend fysiek kenmerk van wie wordt aangenomen dat hij een in Marokko begraven schat kan vinden en die daarom een risico loopt om ontvoerd of gefolterd te worden.

Hoe herken je een Zouhri kind?

Een ritueel begint vaak met de ontvoering van een Zouhri en eindigt meestal in de dood van een onschuldig kind dat geboren werd met onopvallende fysieke kenmerken. Zo heeft een Zouhri blond haar, asymmetrische ogen, een lijn die de hand kruist of onderscheidende tekens in het haar of op de iris.

Wat betekent het als je een M in je handpalm hebt?

De 'M' in de handpalm staat symbool staan voor geluk en voorspoed in alles wat je maar wilt gaan bereiken.

Wat betekent letter M?

De letter M is de dertiende letter in het moderne Latijnse alfabet. De M geeft de klank /m/ weer, zowel in de klassieke als in de moderne talen. De vorm is afkomstig van de Griekse letter Mu (Grieks) (Μ, μ) die zelf is gebaseerd op de Semitische letter Mem. Dit pictogram was waarschijnlijk een uitbeelding van water.

Hoe lees je een hand?

Kies een hand. Bij handlezen wordt het volgende aangenomen: Voor vrouwen geldt dat de rechterhand toont waarmee je geboren bent en de linkerhand wat je hebt opgebouwd in je leven. Voor mannen is het andersom. De linkerhand toont waarmee je geboren bent en de rechterhand wat je hebt opgebouwd in je leven.

Wat betekent het als je een M in je hand hebt?

De 'M' in de handpalm staat symbool staan voor geluk en voorspoed in alles wat je maar wilt gaan bereiken.

Wat betekenen de lijnen in je hand?

De levenslijn zegt iets over je levenskwaliteit. Om te beginnen kun je kijken waar je levenslijn ongeveer zit. Staat de lijn vrij hoog in je hand, dan betekent dit dat je ambitieus bent en zelfvertrouwen hebt. Begint je lijn iets verder onder in je hand, dan ben je wat aan de onzekere kant.