Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel Coronabonus supermarkt?
  2. Hoeveel is de Coronabonus AH?
  3. Hoeveel werknemers heeft Deen?
  4. Wat is Deen waard?
  5. Wat houd je over aan een bonus?

Hoeveel Coronabonus supermarkt?

De supermarktmedewerkers van Albert Heijn krijgen 15 procent over het periodesalaris, vertelt Anoesjka Aspeslagh, woordvoerder bij Ahold Delhaize. Een periodesalaris is een periode van vier weken voor uitbetaling van het salaris.

Hoeveel is de Coronabonus AH?

ZAANDAM - Albert Heijn geeft zijn medewerkers in december een coronabonus van 15 procent berekend over één periodeloon (vier weken). Daarnaast geeft AH versneld een groter voorschot op de winstuitkering over 2020, namelijk al 70 procent in 2020.

Hoeveel werknemers heeft Deen?

De supermarktketen had ruim 9.000 medewerkers in dienst. Hiermee was het bedrijf een van de grootste werkgevers van West-Friesland. Deen was aangesloten bij inkooporganisatie Superunie. Medio februari 2021 werd bekendgemaakt dat alle tachtig filialen van Deen verkocht zouden worden aan Albert Heijn, Vomar en DekaMarkt.

Wat is Deen waard?

Deen is met een jaaromzet van 800 miljoen euro goed voor 2 procent van het Nederlandse supermarktlandschap.

Wat houd je over aan een bonus?

Netto blijft er vaak niet zoveel over. Meestal krijg je maar zo'n 45 procent van je bonus in handen. Je werkgever moet bovendien 35 procent van het brutobonusbedrag aan de fiscus betalen. Afhankelijk van je gezinssituatie en je inkomen hou je iets meer of minder over.