Inhoudsopgave:

  1. Wat is een Contour bh?
  2. Hoeveel bh's heeft een vrouw?
  3. Is Hunkemoller goede kwaliteit?
  4. Wat is een goed passende bh?
  5. Hoeveel bh's heb je nodig?
  6. Wat is Shero?
  7. Hoe valt Hunkemöller?

Wat is een Contour bh?

Een contour-beha heeft een volledig gewatteerde cup die bijna altijd is voorgevormd (soms heeft hij discrete platte naden voor betere steun) en meestal ook een beugel. ... Maar een contour-beha is ontworpen om de buste een ronde vorm te geven en niet om de omvang te vergroten.

Hoeveel bh's heeft een vrouw?

Als je vrouwen vraagt hoeveel goede bh's zij in de kast hebben, komt daar een gemiddelde uit van tussen de 5 en 6 bh's per vrouw . Mannen schatten het aantal 'goede bh's' dat hun vrouw heeft beduidend hoger. Zij komen uit op bijna 8 bh's.

Is Hunkemoller goede kwaliteit?

Het succes is niet alleen te meten aan verkoopcijfers, maar ook aan verschillende onderscheidingen. In september 2014 is Hunkemöller opnieuw gekozen als beste lingerie retailer in Nederland en in november 2013 in België, Duitsland en Oostenrijk.

Wat is een goed passende bh?

"De rug van de beha moet aan de onderkant een rechte lijn vormen en mag niet naar boven trekken.” De omtrek van de beha moet zorgen voor de meeste steun die de beha geeft (tot 80%), niet de schouderbandjes. Als de rug van de beha naar boven trekt, maak dan de schouderbandjes wat losser.

Hoeveel bh's heb je nodig?

Het antwoord op je vraag is… Wij hebben het antwoord op deze prangende vraag: Minimaal 4. Het ligt er compleet aan hoe je ze draagt, hoe zuinig je ermee omgaat en hoe groot de cup is. Hoe groter de cup hoe makkelijker de vorm uit de bh kan gaan, door de wasmachine en het elastiek die de cup nodig heeft.

Wat is Shero?

Een shero is de vrouwelijke tegenhanger van de hero, een Engels woord dat ook in het Nederlands is ingeburgerd, onder meer dankzij de (vertaalde) uitdrukking van hero tot zero, die wordt gebruikt ter aanduiding van iemands maatschappelijke neergang.

Hoe valt Hunkemöller?

Bh's van Hunkemöller vallen over het algemeen iets kleiner uit dan gemiddeld en dit geldt vooral voor de cup maat. Dit betekent dat wanneer je de cup maat weet die je normaalgesproken hebt, je het beste je eigen maat of een maat kleiner kan bestellen.