Inhoudsopgave:

  1. Wat is geen grafisch rekenmachine?
  2. Wat houd een grafische rekenmachine in?
  3. Wat is het verschil tussen een grafische rekenmachine?
  4. Wat is een eenvoudige rekenmachine?
  5. Hoe zet je een grafische rekenmachine uit Examenstand?
  6. Wat is het verschil tussen TI 84 Plus en TI 84 Plus CE t?
  7. Wat is in rekenmachine?

Wat is geen grafisch rekenmachine?

Een grafische rekenmachine heeft vaak verschillende functies. Op de middelbare school wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van het uitrekenen van bepaalde sommen, tekenen van grafieken en maken van tabellen, rekenen met matrices en het maken van statistieken. Deze functies heeft een normale rekenmachine niet.

Wat houd een grafische rekenmachine in?

Een grafische rekenmachine is een rekenmachine waarmee het mogelijk is een grafiek te plotten en vergelijkingen (numeriek) op te lossen. De meeste grafische rekenmachines zijn ook programmeerbaar.

Wat is het verschil tussen een grafische rekenmachine?

Het verschil met een gewone rekenmachine is dat een grafische rekenmachine meer kan dan een normale rekenmachine. ... Met een grafische rekenmachine kun je veel meer, zoals een grafiek laten plotten aan de hand van een formule, een formule laten creëren aan de hand van een tabel, een tabel maken, en ga zo maar door.

Wat is een eenvoudige rekenmachine?

Een bureaurekenmachine beperkt zich vaak tot de 'eenvoudige' rekenfuncties. Naast de reguliere bureaurekenmachines heb je ook bureaurekenmachines die zijn uitgerust met een printfunctie. Op deze rekenmachines kan een telrol geplaatst worden waarop de berekeningen kunnen worden uitgeprint.

Hoe zet je een grafische rekenmachine uit Examenstand?

Na het examen – uitschakelen van de examenstand: Een of beide modellen mogen in de examenstand staan. Selecteer op de ontvangende rekenmachine 2: Overschrijven (Overwrite)" , en druk op [ENTER]. Het woord Klaar (Done) verschijnt en de examenstand is opgeheven.

Wat is het verschil tussen TI 84 Plus en TI 84 Plus CE t?

Eén van deze eisen is een verplichte examenstand. De twee grootste verschillen tussen deze twee machines zijn: De TI-84 Plus CE-T heeft een kleurenscherm. De TI-84 Plus CE-T heeft een oplaadbare batterij.

Wat is in rekenmachine?

Een rekenmachine (of calculator) is een apparaat waarop berekeningen kunnen worden uitgevoerd. Een rekenmachine is geen algemeen programmeerbare computer, hoewel er in sommige modellen wel eenvoudige functies kunnen worden geprogrammeerd.