Inhoudsopgave:

  1. Wat kost een spits?
  2. Hoe breed is een spits?
  3. Wat is de binnenvaart?
  4. Wat vervoert een spits?
  5. Wat is spits?
  6. Hoe lang is een binnenvaartschip?
  7. Hoe is de binnenvaart?
  8. Wat is een spits antwoord?

Wat kost een spits?

Ajax krijgt spits voor twaalf miljoen aangeboden: 'Ze weten wat hij moet kosten' De Braziliaan Brenner is voor twaalf miljoen euro exclusief bonussen aangeboden bij Ajax.

Hoe breed is een spits?

Een spits kan maximaal zo'n 3 ton vervoeren en heeft een maximale diepgang van gemiddeld 2,50 meter. Eigen gewicht bedraagt rond de 80 ton. Veel spitsen zijn 38,50 meter lang en 5,05 meter breed.

Wat is de binnenvaart?

De binnenvaart is een professionele bedrijfstak in het vervoer en vormt een belangrijke schakel in de logistiek van die landen, waar zich bevaarbare waterwegen bevinden. Goederen en personen worden over het water binnen de kustlijn vervoerd met binnenschepen.

Wat vervoert een spits?

Een Spits vervoerd veel al bulkgoederen (meststoffen, granen, ertsen, etc.), echter stukgoed wordt eveneens veel vervoerd zoals rollen, platen staal, bundels en balen.

Wat is spits?

Spits is een sportterm voor de gehele voorhoede van een team, het aanvalsfront van een ploeg spelers, zoals de Grote Van Dale het zegt. Degenen die van die voorhoede deel uitmaken worden dan centrumspits genoemd, welk woord op zijn beurt ook weer kan worden ingekort tot spits.

Hoe lang is een binnenvaartschip?

De Nederlandse binnenvaartvloot bestaat uit ongeveer 6.750 schepen (2010). De grootste schepen zijn 135 tot in de toekomst 150 meter lang en hebben een breedte tussen de 23 en 34 meter. De grootste duwstellen en koppelverbanden bereiken 2 meter lengte en een breedte van 34 meter.

Hoe is de binnenvaart?

Beroep in de binnenvaart Schepen in alle soorten en maten die overal in Europa kunnen komen om de lading op tijd te laden of te lossen in de (internationale zee)havens. Dát is de binnenvaart. Je kunt terecht op een containerschip, een schip met droge lading, een tanker, een bunkerschip.

Wat is een spits antwoord?

naamw. pienter en gevat vb: hij gaf weer eens een spits antwoord Synoniem: puntig met een punt op het eind vb: het muisje heeft spitse snuit Synoniem: puntig Tegenstelling: stom...