Inhoudsopgave:

  1. Hoe vraag ik een bunq pas aan?
  2. Wat is een bunq debit card?
  3. Hoe lang duurt aanvraag bunq?
  4. Wat kost bunq Travel Card?
  5. Wat doet bunq bank?
  6. Is betalen met Bunq veilig?

Hoe vraag ik een bunq pas aan?

Klik binnen het tabblad "Voor mij" op "Passen", daarna onderin op "+". Hier kun je kiezen welk type kaart je wilt bestellen.

Wat is een bunq debit card?

Wat is een bunq Mastercard? De bunq Mastercard komt in de vorm van een debitcard of creditcard: Bij de debitcard is het niet mogelijk is om rood te staan om meer geld uit te geven dan u aan saldo heeft. Er is dus geen bestedingslimiet en u kunt geen borg staan.

Hoe lang duurt aanvraag bunq?

bunq. Net zoals bij Knab verloopt de aanvraag volledig online en is binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost bunq Travel Card?

Deze prepaid creditcard is niet helemaal gratis, want de kaart kost jou eenmalig een bedrag van €9,99, inclusief de verzendkosten. Er zitten daarentegen geen maandelijkse of jaarlijkse kosten aan verbonden. De Bunq Travel Card functioneert, zoals reeds vermeld, als een prepaid creditcard.

Wat doet bunq bank?

bunq is een Nederlandse, internationaal actieve bank die zich richt op inwoners van de eurozone. Het bedrijf verleent digitale financiële diensten, voornamelijk via de eigen mobiele app.

Is betalen met Bunq veilig?

Ondanks het relatief korte bestaan van bunq, is het bedrijf een veilige plek om een rekening te openen. bunq bank heeft sinds 2015 een officiële bankvergunning en valt dus onder het depositogarantiestelsel.