Inhoudsopgave:

  1. Wat zijn die hards?
  2. Hoe schrijf ik die hards?
  3. Hoeveel die hards zijn er?
  4. Waar gaat die hard over?
  5. Wat is een dye hard?
  6. Waar gaat die hard 4 over?
  7. Wat is Bingen?
  8. Hoe noem je iemand die niet opgeeft?

Wat zijn die hards?

[Eng. = lett.: iem. die moeilijk sterft] onverzettelijk persoon, fanatiek doorzetter.

Hoe schrijf ik die hards?

Woordherkomst en -opbouw
enkelvoudmeervoud
naamwoorddieharddiehards
verkleinwoord

Hoeveel die hards zijn er?

Er zijn tot nu toe vier vervolgen verschenen, Die Hard , Die Hard with a Vengeance in 1995, Die Hard 4.0 (ook wel Live Free or Die Hard genoemd in Noord-Amerika) in 2007 en A Good Day to Die Hard in 2013.

Waar gaat die hard over?

Die Hard (1988) De enige reden waarom de New Yorkse agent John McClane in Los Angeles zit, is dat hij tijdens de kerst bij zijn kinderen wil zijn. Hij bevindt zich op een feestje van het werk van zijn ex-vrouw als een stel Duitse terroristen controle over de wolkenkrabber neemt om een kluis met zeven sloten te openen.

Wat is een dye hard?

iemand die standhoudt tot het laatst en nergens bang voor is.

Waar gaat die hard 4 over?

McClane doodt een van de criminelen na een kleine worsteling, maar gevechtssportdeskundige Mai blijkt meer gewaagd te zijn aan McClane. Ze gooit McClane uit een raam waarna hij enkele verdiepingen lager hard terechtkomt. Daarna dwingt ze Farrell de schade te herstellen die hij had aangericht in het computersysteem.

Wat is Bingen?

Bingewatchen ([ˈbɪnʒwɔtʃə(n] of binsj-watsjen), ook wel gekend als comakijken of marathonkijken, is het buitensporig lang achter elkaar televisiekijken van meerdere afleveringen van een serie of films.

Hoe noem je iemand die niet opgeeft?

doorzetten (ww) : aanhouden, doorbijten, doordouwen, doordrijven, doordrukken, doorduwen, doorgaan, volharden, volhouden. uithouden (ww) : doorstaan, dulden, harden, kroppen, uitstaan, uitzingen, verdragen, verduren, volhouden.