Inhoudsopgave:

  1. Kan voicemail niet beluisteren Vodafone?
  2. Waarom pincode voicemail?
  3. Hoe zet je voicemail aan Vodafone?
  4. Hoe werkt voicemail van Vodafone?
  5. Hoe beluister ik mijn voicemail Samsung?
  6. Hoe zet ik een pincode op mijn voicemail?
  7. Hoe haal ik de voicemail van mijn Samsung?

Kan voicemail niet beluisteren Vodafone?

Om je voicemailberichten te kunnen beluisteren, moet het nummer van voicemail zijn ingesteld in de telefoon. Oplossing: Het nummer van voicemail instellen. Gedetailleerde instructies. Of Bel naar 1233 om je voicemailberichten te beluisteren.

Waarom pincode voicemail?

Een voicemailcode is bedoeld om de voicemail in het buitenland via een ander toestel te beluisteren. Bij een toegangsbeveiliging stel je een pincode in als je ook wanneer je met je eigen simkaart belt naar 1233, een code in wil voeren voordat je toegang hebt tot het voicemailmenu.

Hoe zet je voicemail aan Vodafone?

Even snel aan- of uitzetten kan ook met je telefoon.
  1. Stel je voicemail in via My Vodafone.
  2. Aanzetten? Bel naar 12331 (gratis) Bel naar 12331 (gratis)
  3. Uitzetten? Bel naar 12330 (gratis) Bel naar 12330 (gratis)

Hoe werkt voicemail van Vodafone?

Bel naar 12331 (gratis) om je voicemail aan te zetten. Uitzetten van je voicemail kan door naar 12330 (gratis) te bellen. Beveilig je voicemail met een pincode. Zo kan niemand je berichten beluisteren.

Hoe beluister ik mijn voicemail Samsung?

Druk op Telefoon. Druk op het icoontje voor toetsenbord. Druk op 1 en houd de toets ingedrukt tot het scherm weergeeft dat er naar voicemail wordt gebeld. Volg de mondelinge aanwijzingen van voicemail.

Hoe zet ik een pincode op mijn voicemail?

Instellingen aanpassen Bij de meeste providers kun je dit regelen door te bellen naar nummer 1233 en vervolgens in het hoofdmenu op een bepaalde knop te drukken. Je komt nu in het instellingenmenu van je voicemail terecht. Hier kun je onder meer de toegangscode aanpassen.

Hoe haal ik de voicemail van mijn Samsung?

Bij sommige Android-telefoons kun je voicemail uitschakelen door de Instellingen van je telefoon te openen, dan te tikken op Gesprek (in het tabblad Apparaat), dan te tikken op Voicemail, dan te tikken op je Voicemail-nummer, en deze vervolgens te verwijderen.