Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel zitplaatsen heeft een smart?
  2. Welke motor zit in een Smart?
  3. Waar zit motor Smart?
  4. Hoeveel kilometer kan een smart rijden?
  5. Hoe ver kan een elektrische Smart rijden?
  6. Hoelang gaat een Smart motor mee?
  7. Hoe lang gaat een Smart mee?
  8. Hoeveel liter benzine in een smart?

Hoeveel zitplaatsen heeft een smart?

De Smart ForFour is een automodel van Smart. Met het model breidde het merk zijn assortiment uit met een auto met meer dan twee zitplaatsen. Het is een hatchback in de compacte klasse waarvan twee generaties zijn verschenen.

Welke motor zit in een Smart?

Driecilinder turbobenzinemotor Alleen de Smart Fortwo is een op zichzelf staand model, leverbaar als coupé of cabrio. De Fortwo Brabus, Forfour Brabus en Twingo GT maakte gebruik van dezelfde motor: een 109 pk (80 kW) en 170 Nm sterke 0,9-liter driecilinder turbobenzinemotor.

Waar zit motor Smart?

De Smart ForTwo wordt gemaakt in Hambach (Frankrijk). De eerste generatie van de ForFour, werd tussen 20 in Born (Nederland) gemaakt door NedCar.

Hoeveel kilometer kan een smart rijden?

Smart geeft een range op van 160 km voor de Fortwo en 155 km voor de Forfour (NEDC). In de stedelijke praktijk blijkt dit echter al snel richting de 110 km de schieten, afhankelijk van weersomstandigheden en rijstijl.

Hoe ver kan een elektrische Smart rijden?

Een actieradius van 135 kilometer. De modellen van de smart EQ fortwo en forfour beschikken over ruim voldoende actieradius – ook om de stad uit te gaan. smart EQ fortwo cabrio: gecombineerd stroomverbruik in kWh/100 km (WLTP): 17,3-16,1.

Hoelang gaat een Smart motor mee?

Toch moet een motor niet versleten zijn na 40000 of zelf 100000 km, ook als je hem goed belast. Een vergelijkbare auto van de smart-prijsklasse haalt gerust de 150.00.

Hoe lang gaat een Smart mee?

Afhankelijk van het merk, het model en de kwaliteit zo'n vier tot zestien jaar.

Hoeveel liter benzine in een smart?

Maten en gewichten
Gewicht725 kg
Aanhangern.b.
Aanhanger geremdn.b.
Tankinhoud33 l
Bagageruimte2 l