Inhoudsopgave:

  1. Welke leeftijd boek Lampje?
  2. Is het boek Lampje verfilmd?
  3. Hoeveel bladzijden heeft het boek lampje?
  4. Waar speelt het boek lampje zich af?
  5. Hoeveel bladzijdes heeft lampje?
  6. Wie zijn de hoofdpersonen van lampje?

Welke leeftijd boek Lampje?

'Lampje' is een ge-wel-dig boek waarvan je hoopt dat het wordt voorgelezen aan op z'n minst alle zesde- en zevendegroepers, op school of thuis. Querido; 328 blz. €16,99. Vanaf 9 jaar.

Is het boek Lampje verfilmd?

Productiebedrijf Pupkin heeft de filmrechten gekocht van het kinderboek Lampje. ... Schaap won de Gouden Griffel, de Nienke van Hichtum-prijs en de Woutertje Pieterse Prijs voor haar boek Lampje. Eerder werd al bekend dat het boek wordt bewerkt tot een theatervoorstelling, die vanaf december volgend jaar te zien zal zijn.

Hoeveel bladzijden heeft het boek lampje?

Lampje (boek)
Lampje
Oorspronkelijke titelLampje
Uitgegeven2017
MediumBoek
Pagina's324 (gebonden)

Waar speelt het boek lampje zich af?

Lampje moet zeven jaar werken in het Zwarte Huis van de Admiraal om zijn schulden af te lossen. Mensen zeggen dat daar een monster woont. Dat monster is de zoon van de Admiraal, half zeemeermin, half mens met een staart. Hij heet Edward en zit opgesloten in het torenkamertje.

Hoeveel bladzijdes heeft lampje?

Lampje (boek)
Lampje
Oorspronkelijke titelLampje
Uitgegeven2017
MediumBoek
Pagina's324 (gebonden)

Wie zijn de hoofdpersonen van lampje?

Lampje is de dochter van de vuurtorenwachter. Ze heet eigenlijk Emilia, maar omdat haar moeder ook zo heet, noemt haar vader haar Lampje. Haar moeder is gestorven aan een ziekte. Iedere dag moet ze de vuurtoren beklimmen en het licht aansteken, omdat haar vader maar één been heeft.