Inhoudsopgave:

  1. Hoe maak je een broodrooster schoon?
  2. Hoe krijg je de onderkant van koekenpan schoon?
  3. Hoe krijg ik mijn pannen schoon?
  4. Hoe krijg je een aangebrande pan weer schoon?
  5. Hoe krijg je de onderkant van een pan schoon?
  6. Waar op letten kopen broodrooster?

Hoe maak je een broodrooster schoon?

Gebruik een niet te natte doek met een klein beetje allerreiniger. Ontstaat er toch wat sop op het apparaat, verwijder dit dan met een schoon, licht vochtig doekje. Droog vervolgens met een katoenen theedoek of droge keukendoek. Een broodrooster van roestvrijstaal kunt u met wat schoonmaakazijn oppoetsen.

Hoe krijg je de onderkant van koekenpan schoon?

Onderkant pan schoonmaken De onderkant van de pan kan na veel gebruik zwart uitslaan. Deze zwarte uitslag op de onderkant van je pan kun je schoonmaken met baking soda en een schuursponsje. Maak een papje van water en een lepel baking soda en doe dit op het schuursponsje. Boen hiermee de onderkant van de pan.

Hoe krijg ik mijn pannen schoon?

Voor het grove werk doe je een vaatwastablet met heet water in de getroffen pan. Even laten staan, of zet op het vuur om de aangebrande resten los te weken. Ook zout, baking soda en citroensap helpen: doe het met wat water in de pan en laat het vuil loskoken. Of doe als oma een aardappelschil in de pan met wat water.

Hoe krijg je een aangebrande pan weer schoon?

Vul je aangebrande pan met warm water en voeg een schepje baking soda toe. Laat de pan een nachtje met het laagje baking soda staan. Pak de volgende dag een afwasborstel, even schrobben en je pan glimt weer als vanouds.

Hoe krijg je de onderkant van een pan schoon?

De onderkant van de pan kan na veel gebruik zwart uitslaan. Deze zwarte uitslag op de onderkant van je pan kun je schoonmaken met baking soda en een schuursponsje. Maak een papje van water en een lepel baking soda en doe dit op het schuursponsje. Boen hiermee de onderkant van de pan.

Waar op letten kopen broodrooster?

Let er op dat het apparaat over een zogenoemde koele wand beschikt, vooral als je het apparaat ergens hebt staan waar (kleine) kinderen bij kunnen komen. Door de aanwezigheid van een koele wand kunnen vingertjes niet verbranden wanneer het apparaat aan de buitenkant vastgepakt wordt.