Inhoudsopgave:

 1. Hoe maak ik een Vinted account aan?
 2. Hoe werkt Vinted precies?
 3. Is de Vinted app gratis?
 4. Hoe verwijder je je Vinted account?
 5. Kan je twee Vinted accounts hebben?
 6. Hoe beginnen met Vinted?
 7. Hoe annuleer ik een verkoop op Vinted?
 8. Wat betekent lid geblokkeerd op Vinted?
 9. Hoe oud moet je zijn voor een Vinted account?
 10. Hoeveel items mag je op Vinted zetten?
 11. Hoe kan ik zien wat ik verkoop op Vinted?
 12. Hoe kan ik betalen met mijn Vinted portemonnee?
 13. Hoe betalen uit Vinted portemonnee?

Hoe maak ik een Vinted account aan?

Je hebt een geldig e-mailadres of een Facebook-account nodig om je te registreren op Vinted. Mocht je problemen hebben met het registreren: Controleer of je niet al een andere Vinted-account hebt met hetzelfde e-mailadres/Facebook-profiel. Zorg ervoor dat het e-mailadres dat je hebt ingevoerd geen tikfouten bevat.

Hoe werkt Vinted precies?

Hoe werkt Vinted precies? ... Je maakt foto's van je kleding, plaatst deze op jouw account bij Vinted en andere mensen kunnen daarop reageren als ze interesse hebben. Als één van jouw items verkocht is, krijg je daar vanzelf een mail over. Ook kunnen mensen vragen stellen over de maat, wat extra foto's vragen of bieden.

Is de Vinted app gratis?

Download de gratis app voor iOS of Android en draag Vinted altijd bij je! Zo kun je niet alleen thuis shoppen maar ook tijdens je lunchpauze, onderweg, of waar dan ook!

Hoe verwijder je je Vinted account?

Ga naar Mijn instellingen. Kies Accountinstellingen. Scrol naar beneden, klik op Account verwijderen, en bevestig.

Kan je twee Vinted accounts hebben?

Wij laten meerdere accounts op onze Site niet toe. Mocht Vinted een redelijk vermoeden hebben dat een lid meer dan één account op de Site heeft aangemaakt (gebruikt) - kunnen wij blokkeren of verwijderen enige van de betrokken accounts.

Hoe beginnen met Vinted?

De 3 stappen om te verkopen
 1. Adverteer gratis. Download de Vinted-app gratis. Neem foto's van je artikel, geef een omschrijving en kies je prijs. ...
 2. Verstuur de artikelen. Als het artikel is verkocht, stuur je het binnen 5 dagen naar de koper. De koper betaalt de verzendkosten. ...
 3. Ontvang je betaling.

Hoe annuleer ik een verkoop op Vinted?

Hoe een transactie te annuleren:
 1. Open het gesprek met het andere lid.
 2. Klik op de informatie-icoon ( i ) in de rechterbovenhoek. ​ ​
 3. Kies "Bestelling annuleren" en selecteer een reden. Of tik je eigen reden in door "Anders" te kiezen. ​

Wat betekent lid geblokkeerd op Vinted?

We zoeken altijd naar vriendelijke oplossingen vooraf we waarschuwingen sturen, maar we blokkeren tijdelijk of permanent accounts van leden die bewust de voorwaarden, catalogusregels of forumregels in de wind slaan. We melden dit ook vooraf bij leden om ze te laten weten waarom we ze worden geblokkeerd.

Hoe oud moet je zijn voor een Vinted account?

1.2 U kunt contact opnemen met VINTED door dit formulier in te vullen. 1.3 De Website biedt Gebruikers de mogelijkheid Artikelen te ruilen en/of te verkopen en/of te kopen en gebruik te maken van de overige Aanvullende Diensten die op de Website worden aangeboden. 1.4 De Diensten zijn niet bestemd voor minderjarigen.

Hoeveel items mag je op Vinted zetten?

4.4 Er mag een onbeperkt aantal Artikelen in de Catalogus op de Website worden geplaatst. Het is niet toegestaan meerdere malen hetzelfde Artikel in de Catalogus van de Website te plaatsen.

Hoe kan ik zien wat ik verkoop op Vinted?

Download de app en maak een profiel aan Na het aanmaken van je account heb je een virtuele 'kledingkast' waar alle items die je te koop aanbiedt te zien zijn.

Hoe kan ik betalen met mijn Vinted portemonnee?

Als je geld beschikbaar hebt op je Vinted-saldo, wordt dat automatisch gebruikt om je aankoop te betalen wanneer je op het "creditcard"-pictogram klikt. Ook als je Vinted-saldo de kosten van het artikel dekt, moet je alsnog je bankgegevens opgeven aan Vinted om veiligheidsredenen.

Hoe betalen uit Vinted portemonnee?

Vinted Portemonnee is een plek waar de verdiensten voor je verkopen veilig worden bewaard. Het bevat alle betalingen die de kopers naar jou hebben overgemaakt via PayPal, iDEAL of creditcards.