Inhoudsopgave:

  1. Wat heeft jou of jouw voorkeur?
  2. Wat je voorkeur heeft?
  3. Waar jouw voorkeur naar uitgaat?
  4. Wat jou of jouw betreft?
  5. Heb je een voorkeur voor een dag?
  6. Heb je een voorkeur voor?

Wat heeft jou of jouw voorkeur?

Verander het woord eens in 'mij' of 'mijn'. jou = mij en jouw = mijn. De woorden 'mijn' en 'jouw' zijn bezittelijke voornaamwoorden. Er staat altijd een woord achter voor iets waar ik of jij de eigenaar van zijn.

Wat je voorkeur heeft?

voorkeur - Zelfstandignaamwoord 1. de neiging tot kiezen van het één boven het ander ♢ Mijn voorkeur gaat uit naar de eerste mogelijkheid.

Waar jouw voorkeur naar uitgaat?

Je kunt wel zien waar mijn voorkeur naar uitgaat. Probably not too hard to figure out which way I'm leaning. Het is het type samenwerking in het Parlement waar mijn voorkeur naar uitgaat.

Wat jou of jouw betreft?

Om na te gaan of u jou of jouw moet schrijven, kunt u het voornaamwoord ook vervangen door een aanwijzend voornaamwoord en de bepaling van jou. Is dat mogelijk, dan duidt dat op een bezitsrelatie, en moet u jouw gebruiken.

Heb je een voorkeur voor een dag?

Afspraakformulier
Ik heb voorkeur voor een afspraak op:*Ik heb geen voorkeur voor een dag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Ik heb voorkeur voor een afspraak op het tijdstip*Ik heb geen voorkeur voor een tijdstip Tussen 08.30 - 10.30 uur Tussen 10.30 - 12.30 uur Tussen 13.00 - 15.00 uur Tussen 15.00 - 16.30 uur

Heb je een voorkeur voor?

keuze die je het liefst zou maken Voorbeelden: `Ik heb een voorkeur voor de blauwe. `, `Haar voorkeur ging uit naar de tweede kandidaat.