Inhoudsopgave:

  1. Wat is het vervolg op Queen of the South?
  2. Hoeveel seizoenen la Reina del Sur?
  3. Hoeveel afleveringen zijn er van Queen of the South?
  4. Hoeveel afleveringen heeft Queen of the South?
  5. Waarom staat seizoen 1 van La Reina del Sur niet op Netflix?
  6. Waarom begint La Reina del Sur bij Seizoen 2?
  7. Hoeveel afleveringen Queen of the South seizoen 2?
  8. Hoeveel afleveringen heeft Seizoen 4 van The Queen of the South?
  9. Wat is het eerste seizoen van La Reina del Sur?
  10. Hoeveel seizoenen heeft La Reina del Sur?

Wat is het vervolg op Queen of the South?

Queen of the South - Seizoen 5 (2021)

Hoeveel seizoenen la Reina del Sur?

La Reina del Sur keert voor zijn derde seizoen veel sneller terug dan bij seizoen 2 het geval was. Tussen de release van die twee seizoenen zat tenslotte acht jaar. Het is de bedoeling dat de productie van seizoen van start gaat.

Hoeveel afleveringen zijn er van Queen of the South?

Nog opvallend is dat er voor het laatste seizoen van Queen of the South werd gekozen voor minder afleveringen. Bij de voorgaande seizoenen was er telkens sprake van 13 afleveringen. Voor het nieuwe seizoen zijn dat er slechts 10. Het laatste seizoen van deze leuke serie is dus te bekijken vanaf 7 april.

Hoeveel afleveringen heeft Queen of the South?

Nog opvallend is dat er voor het laatste seizoen van Queen of the South werd gekozen voor minder afleveringen. Bij de voorgaande seizoenen was er telkens sprake van 13 afleveringen. Voor het nieuwe seizoen zijn dat er slechts 10. Het laatste seizoen van deze leuke serie is dus te bekijken vanaf 7 april.

Waarom staat seizoen 1 van La Reina del Sur niet op Netflix?

Net zoals het tweede seizoen is deze uitgezonden op Telemundo. Netflix heeft met Telemundo een deal over het recente seizoen, maar over seizoen 1 is niets bekend. Het is dan ook afwachten of Telemundo de rechten zal afstaan zodat seizoen 1 van La Reina del Sur ook op Netflix komt.

Waarom begint La Reina del Sur bij Seizoen 2?

Alleen het tweede seizoen van La Reina del Sur staat op Netflix. Dit komt waarschijnlijk doordat het tweede seizoen acht jaar na het eerste seizoen is gemaakt.

Hoeveel afleveringen Queen of the South seizoen 2?

In mijn recensie over seizoen 1 van de serie Queen Of The South meldde ik dat ik direct verder ging kijken naar het vervolg. Opnieuw 13 afleveringen vol drugs, actie en intriges. Via flash forwards hebben we gezien dat hoofdpersoon Teresa Mendoza de grootste drugsbaas van de zuidelijke VS zal worden.

Hoeveel afleveringen heeft Seizoen 4 van The Queen of the South?

Nog opvallend is dat er voor het laatste seizoen van Queen of the South werd gekozen voor minder afleveringen. Bij de voorgaande seizoenen was er telkens sprake van 13 afleveringen. Voor het nieuwe seizoen zijn dat er slechts 10.

Wat is het eerste seizoen van La Reina del Sur?

La Reina del Sur is een nieuwe Spaanse top serie Het eerste seizoen werd uitgezonden in 2011. Nu is de serie na 8 jaar weer terug. Het verhaal speelt zich af in de onderwereld van Zuid-Spanje, waar het draait om drugshandel, ontvoeringen en executies.

Hoeveel seizoenen heeft La Reina del Sur?

La Reina Del Sur seizoen één ging in première in 2011 en keerde acht jaar later in 2018 terug voor een tweede serie. Helaas is er nog geen releasedatum bevestigd voor seizoen 3 en zal de productiedatum van de serie in 2021 grotendeels afhangen van de versoepeling van de coronavirusbeperkingen.