Inhoudsopgave:

  1. Wie zendt Verhoeven uit?
  2. Welk kanaal Rico?
  3. Welk kanaal is Glory 77?
  4. Waar kan ik Rico Verhoeven zien?
  5. Waar is het gevecht van Rico te zien?
  6. Waar kan je Rico VS Jamal kijken?
  7. Wat is Glory 77?

Wie zendt Verhoeven uit?

De gevechten van GLORY 77 - met onder meer de clash tussen Verhoeven en Gerges - zijn niet alleen te zien via Spike, maar ook op de officiële GLORY-website. Ook daar wordt de livestream van het evenement aangeboden. Je kunt de GLORY-livestream hier bekijken op zaterdag 30 januari.

Welk kanaal Rico?

Het is via Spike ook de enige mogelijkheid om de wedstrijd te volgen. Het evenement begint om 20.00 uur. De livestreams zullen om 19:00 open gaan. Met een toegangskaart krijg je de mogelijkheid om de wedstrijd live te volgen via pc, laptop, tablet of smartphone.

Welk kanaal is Glory 77?

Zaterdag 30 januari staat GLORY 77 in Ahoy op het programma. Los van de 3 gevechten tijdens het 4-manstoernooi, waar de belangen als absolute headliners groot zijn, staat er uiteraard véél meer op het programma. Overigens is alles te zien via Glory's PPV (Pay Per View), of via de kanalen van Spike TV.

Waar kan ik Rico Verhoeven zien?

Een inlog kost 19,99 euro, dat was vorige keer nog 12,99. De wedstrijden zijn alleen te zien via de website van Glory. De locatie van het evenement is in Ahoy, maar er zit geen publiek in de zaal. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Waar is het gevecht van Rico te zien?

Toch kun je de gevechten van o.a. Rico Verhoeven wel live bekijken. Glory biedt de avond aan via PPV (oftewel Pay Per View). De gevechten zijn te zien via de site van Glory of Spike via de InPlayer. Daarvoor moet je wel 19,99 euro betalen.

Waar kan je Rico VS Jamal kijken?

Livestream Rico Verhoeven-Jamal Ben Saddik internationaal (Fite) Internationaal zijn de uitzendrechten van de livestream van 'Rico vs Jamal' in handen van het online platform Fite Tv.

Wat is Glory 77?

Amsterdam, 21 januari 2021 - GLORY 77 kent een nieuwe, spectaculaire headliner met het Heavyweight World Tournament: een exclusief vierpersoons toernooi Zwaargewicht met GLORY-kampioen Rico Verhoeven, Hesdy Gerges, Levi Rigters en Tarik Khbabez.