Inhoudsopgave:

  1. Welke iPhone heeft koptelefoon aansluiting?
  2. Waarom geen oortjes bij iPhone?
  3. Hoe heet de aansluiting van een koptelefoon?
  4. Waarom zit er geen oplader bij de iPhone SE?
  5. Waarom geen oplader bij nieuwe iPhone?

Welke iPhone heeft koptelefoon aansluiting?

De iPhone 6S en iPhone SE waren Apple's laatste devices mét headphone jack. Daarna heeft deze ingang volgens Apple plaatsgemaakt voor een grotere batterij, maar er lijkt meer achter dit besluit te zitten. Smartphones worden steeds duurder, maar gaan ook steeds langer mee.

Waarom geen oortjes bij iPhone?

Als je vanaf deze maand een nieuwe iPhone 12 koopt, schrik dan niet wanneer je de oortjes en lader niet kunt vinden in het doosje. Apple heeft besloten dat wie die nodig heeft ze apart moet kopen, want dat is beter voor het milieu.

Hoe heet de aansluiting van een koptelefoon?

Aansluiting. De aansluiting van een hoofdtelefoon op audioapparatuur gebeurt meestal met een plug. Er zijn twee standaardmaten, de 3,5 mm ('mini jack') en 6,3 mm diameter jackplug. De pluggen bestaan in mono- en stereo-uitvoering.

Waarom zit er geen oplader bij de iPhone SE?

Geen oplader en oordopjes bij oudere iPhones MacRumors schrijft dat de iPhone SE (2020), iPhone 11 en iPhone XR zonder adapter en EarPods worden geleverd. ... Doordat de accessoires worden weggelaten, zijn de verpakkingen van de iPhones ook compacter.

Waarom geen oplader bij nieuwe iPhone?

In het najaar van 2020 kondigde Apple één van de meest controversiële veranderingen sinds lange tijd aan: het bedrijf lanceerde de nieuwe iPhone 12-generatie zonder oplader en koptelefoontje in de doos en stelde dat het dit deed omwille van het milieu te beschermen en het voorkomen van elektronische verspilling.