Inhoudsopgave:

  1. Wie begrijpt de reclame van Bol Com?
  2. Waar gaat de reclame van Bol com over?
  3. Wie is prinses papa?
  4. Wie zingt samen op de banken voor Oranje?
  5. Wie zingt We doen de leeuwendans?
  6. Wie zingt de Aldi Oranje reclame?
  7. Wie is de stem van Aldi reclame?
  8. Wie zingt in reclame bol Com?
  9. Wie zingt Frans Duijts?

Wie begrijpt de reclame van Bol Com?

Volgens Bol.com hebben de entertainers het lied, dat te horen is in zowel de tv- als de radiocommercial, speciaal omgezet voor de e-commerce retailer. Bol.com zegt dat het nummer uitgebracht wordt met een eigen videoclip waarin aandacht wordt gegeven aan de bij de song horende 'Leeuwendans-moves'.

Waar gaat de reclame van Bol com over?

In de tv-commercial die we samen met WeFilm hebben ontwikkeld, zien we een Nederlander die z'n bol.com pakketjes bij zijn Belgische buren laat bezorgen. Puur om verkleed in zijn oranje leeuwenpak te kunnen flaneren door zijn Belgische straat. Rondom het EK komt er altijd een gezonde dosis chauvinisme omhoog.

Wie is prinses papa?

Haar dochter Juliana kreeg daarom bij haar geboorte de titels 'Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau' en bovendien 'Hertogin van Mecklenburg', de titel die haar vader Prins Hendrik droeg.

Wie zingt samen op de banken voor Oranje?

Aldi: samen op de banken voor Oranje.

Wie zingt We doen de leeuwendans?

Frans Duijts Donnie De Leeuwendans/Artiesten

Wie zingt de Aldi Oranje reclame?

Vanaf morgen juicht Aldi-medewerker Pascal Colijn (21) uit Vorchten erop los in de allereerste Oranje-commercial van de discounter in Nederland.

Wie is de stem van Aldi reclame?

Voor Diederik Ebbinge is Aldi 'een geschenk uit de hemel' Het gezicht of de stem zijn van een supermarkt: acteurs Frank Lammers (Jumbo) en Thomas van Luyn (Lidl) verdienen er hun huismerkbrood mee. Promenade-ster Diederik Ebbinge kan er ook over meepraten en zijn Aldi-job bleek ook nog eens broodnodig.

Wie zingt in reclame bol Com?

De commercial is op TV te zien en te horen op de radio. Rapper Donnie en zanger Frans Duijts hebben een grote rol in de campagne. Zij hebben sinds kort een hit te pakken met 'Frans Duits', en dit lied is omgezet in een EK-versie en te horen in zowel de TV- als de radiocommercial van bol.com.

Wie zingt Frans Duijts?

Frans Duijts Donnie Frans Duits/Artiesten