Inhoudsopgave:

  1. Kan je Rocket League spelen op laptop?
  2. Kan je Rocket League met een stuur spelen?
  3. Hoeveel GB kost Rocket League op PC?
  4. Hoe zet je Rocket League in het Nederlands?
  5. Hoe krijg je muntjes in Rocket League?
  6. Hoe kan je vliegen in Rocket League?
  7. Hoe kan je praten in Rocket League op Nintendo switch?
  8. Hoe spring je in Rocket League?

Kan je Rocket League spelen op laptop?

PC. Om Rocket League te downloaden op de computer moet je eerst de game client van Epic Games downloaden. Om dat te doen ga je naar Rocketleague.com en dan druk je rechtsboven op het gele knopje 'Play Free! ... Daarna kan je de game client downloaden om rechtsboven op de blauwe knop met 'Get Epic Games' te klikken.

Kan je Rocket League met een stuur spelen?

Rocket League is speelbaar met een van de volgende controlemethoden: DualShock 4-controller (PlayStation 4) Toetsenbord + Muis / Controller (PC) Xbox One-controller (Xbox One, PC)

Hoeveel GB kost Rocket League op PC?

Systeemeisen Rocket League - High/Ultra Details @ 1080P
Processor:Core i5 6500 / AMD FX-6300
RAM:8 GB of meer
Videokaart:NVIDIA GTX 960 / AMD RX 480

Hoe zet je Rocket League in het Nederlands?

Maak onder je spellen een klik met de rechtermuisknop op het spel Rocket League. Open ze game-eigenschappen. Klik tussen de verschillende menu's aan uw linkerkant op "Taal" Kies hier het taal die u wilt gebruiken in Rocket League.

Hoe krijg je muntjes in Rocket League?

Rocket League-lootboxes kopen met geld kan niet meer in Nederland en België Spelers van Rocket League in Nederland en België kunnen na een update geen Crates meer openen met Keys. Die sleutels moeten met echt geld gekocht worden en zijn te gebruiken om lootboxes te openen.

Hoe kan je vliegen in Rocket League?

Zoals u waarschijnlijk al vermoedde, kunt u er zelfs van profiteren muren van het speelveld om hoog te klimmen en de auto te laten "vliegen". Niet alleen dat: op de juiste knop drukken (bijv. X en PS4 ) kun je de auto "vliegen" in elke situatie. Daarna kunt u het voertuig besturen om de bal snel in de lucht te slaan.

Hoe kan je praten in Rocket League op Nintendo switch?

Volg deze stappen: Open de stand die voicechat via de Nintendo Switch Online-app ondersteunt. Kies op je smartapparaat BEGINNEN wanneer je 'Wil je een voicechat beginnen?' op je scherm ziet. Andere spelers die de Nintendo Switch Online-app gebruiken en meedoen met je onlinegame, kunnen ook deelnemen aan de voicechat.

Hoe spring je in Rocket League?

Krijg het springen onder de knie Je kan draaien, dubbel jumpen en omhalen maken tijdens een sprong. Echt goede spelers zul je vaak een dubbel-jump zien doen om zo de bal net even een andere richting op te sturen. Gamers die net beginnen, springen meestal te vroeg of te laat en missen zo de bal volledig.