Inhoudsopgave:

  1. Wat kost een Ubica matras?
  2. Is een latex matras goed?
  3. Wat is Geltex matras?
  4. Waarom Gelschuim matras?
  5. Wat is een Watergel matras?
  6. Wat is beter binnenvering of foam?

Wat kost een Ubica matras?

Prijs van het Ubica matras De prijzen varieren ongeveer tussen de 5 euro voor een tweepersoonsmatras.

Is een latex matras goed?

Latex heeft een drukverlagende werking en kan zich goed aanpassen aan de vorm van uw lichaam. Een matras gemaakt van latex is uiterst hygiënisch omdat schimmels, huisstofmijt en andere bacteriën geen voedingsbodem vinden in latex. Als u voor een latex matras kiest bent u verzekerd van een allergievrije slaapomgeving.

Wat is Geltex matras?

GELTEX-INSIDE MATRASSEN Geltex matrassen zijn relatief nieuw. Het is namelijk een totaal nieuw schuim dat is ontwikkeld volgens de drie pijlers van de slaapdriehoek: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. Geltex Inside bestaat uit een combinatie van hoogelastische gel en luchtdoorlatend (HR) schuim.

Waarom Gelschuim matras?

In tegenstelling tot de hoge tegendruk van koudschuim, biedt gelschuim een zachter liggevoel. ... De flexibiliteit van gelschuim zorgt er echter wel voor dat het geschikt is voor elke soort lattenbodem. Door het gebruikte PUR-schuim krijgt de wervelkolom veel comfort. Ook het gelschuim blijft koel en werkt ventilerend.

Wat is een Watergel matras?

Een topmatras, ook wel topper genoemd, is een dun extra matras voor bovenop je normale matras of boxspringmatras. Dit Master topmatras is verkrijgbaar in éénpersoons en tweepersoons maatvoeringen. ... De matrastopper is 11 cm dik en is geschikt voor mensen met een gewicht tot maximaal 140 kg.

Wat is beter binnenvering of foam?

Hoewel een binnenveringsmatras enige voordelen kent, wegen deze niet op tegen de vele nadelen. Het memory foam matras daarentegen kent eigenlijk alleen voordelen, zeker in combinatie met hoogwaardig koudschuim. Voor de beste nachtrust kunt u dus het beste voor het memory foam matras kiezen.