Inhoudsopgave:

  1. Kun je een luisterboek ook lezen?
  2. Kun je luisterboeken ook lezen?
  3. Kan Storytel op Kobo eReader?
  4. Hoe beluister je een luisterboek?
  5. Kun je Storytel ook lezen?
  6. Hoe werkt luisterboeken NL?
  7. Kan Storytel op e-Reader?
  8. Hoe Storytel op ereader?

Kun je een luisterboek ook lezen?

Die downloads zijn meestal in mp3. Soms wordt het luisterboek via Amazon ook bij het e-book geleverd. Dan koop je een boek, download je het hele pakket en kun je het boek lezen als e-book. Daarbij krijg je dan een mp3 download voor het luisterboek.

Kun je luisterboeken ook lezen?

Luisterboekdienst Storytel heeft in Nederland een e-reader gelanceerd waarmee je kan schakelen tussen het lezen en het luisteren van een boek. Een Storytel-abonnement is daarbij vereist.

Kan Storytel op Kobo eReader?

De reader werkt alleen als je ingelogd bent. Je kunt wel via de Storytel-app eigen ebooks toevoegen. Bij de aanschaf van de Storytel Reader à 129 euro krijg je er een twee maanden abonnement bij. Dit geldt zowel voor bestaande als nieuwe leden.

Hoe beluister je een luisterboek?

In de boekhandel worden luisterboeken soms nog op cd verkocht, maar veelal zijn ze als digitaal audiobestand, bijvoorbeeld mp3, verkrijgbaar. Met behulp van een smartphone, tablet of andere afspeelapparatuur kunt u luisterboeken overal beluisteren.

Kun je Storytel ook lezen?

Storytel werkt met een app. Deze is beschikbaar voor Android en iPhone. ... Met de app voor Android en iPhone kan je zowel boeken lezen als luisteren. Van sommige boeken zijn zowel e-books als audiobooks beschikbaar.

Hoe werkt luisterboeken NL?

Een luisterboek of audioboek is een ingesproken opname van een boek. Iemand leest het boek voor, dat wordt opgenomen en luisteraars spelen die opname af. In de boekhandel worden luisterboeken soms nog op cd verkocht, maar veelal zijn ze als digitaal audiobestand, bijvoorbeeld mp3, verkrijgbaar.

Kan Storytel op e-Reader?

Luisterboekdienst Storytel heeft in Nederland een e-reader gelanceerd waarmee je kan schakelen tussen het lezen en het luisteren van een boek. Een Storytel-abonnement is daarbij vereist.

Hoe Storytel op ereader?

Je hebt een actief Storytel abonnement nodig om de e-reader te gebruiken. Bestaande gebruikers kunnen gewoon inloggen met hun normale Storytel inloggegevens. Nieuwe gebruikers moeten eerst via de website van Storytel een account aanmaken en een abonnement afsluiten.