Inhoudsopgave:

  1. Hoe snor laten staan?
  2. Hoe een snor groeien?
  3. Wat is de bedoeling van Movember?
  4. Is de snor weer in?
  5. Wat gebeurt er als je een kat zijn snorharen knipt?
  6. Waar zijn snorharen kat voor?

Hoe snor laten staan?

Je snor laten groeien. Laat eerst je baard groeien. Het haar op je bovenlip zal eerst nog wat dun zijn. Dus als je je schaamt voor dat pluishaar kan het een goed idee zijn om eerst je hele baard te laten groeien en om de baard vervolgens weg te scheren als de snor wat meer volume heeft.

Hoe een snor groeien?

De eerste stap is ook de makkelijkste: gewoon je baard laten groeien. Zodra je de gewenste lengte hebt bereikt, scheer je de baard kort (korter dan je snor). Doe dit bij voorkeur geleidelijk, bijvoorbeeld met behulp van een tondeuze en blijf van je snor af.

Wat is de bedoeling van Movember?

Movember is een gemeenschap van helden die geld inzamelen en een verschil maken op het gebied van mentale gezondheid, preventie van zelfmoord, prostaatkanker en teelbalkanker.

Is de snor weer in?

De snor gaat echt een trend worden in 2020. Na jaren van het schrijven over baarden, zal ik op mijn blog ruimte moeten gaan maken voor de snor in 2020. Ik heb de trend van de snor al eerder aangekondigd. Nu lijkt het er echt van te gaan komen.

Wat gebeurt er als je een kat zijn snorharen knipt?

Daarentegen hebben de wortels wel een soort kokertje waar veel zenuwen in zitten. Als er iets langs de snorharen komt, gaat het kokertje bewegen. Deze beweging geeft dan een signaal aan de hersenen, zodat je kat kan 'zien' wat er om hem heen gebeurt. Katten staan erom bekend dat zij goed kunnen zien in het donker.

Waar zijn snorharen kat voor?

De snorharen zorgen er namelijk voor dat je kat silhouetten kan onderscheiden in het donker. Dit gebruikt je kat ook heel slim bij het jagen. Dankzij de signalen van de snorharen kan je kat de lichaamsomtrek van zijn prooi registreren.