Inhoudsopgave:

  1. Hoe werkt een inductiekookplaat Etna?
  2. Hoelang bestaat ATAG?
  3. Wat is het symbool van inductie?
  4. Wat betekent l op kookplaat?
  5. Wat betekent l op inductiekookplaat pelgrim?

Hoe werkt een inductiekookplaat Etna?

Bij een inductiekookplaat wordt de warmte in de panbodem gemaakt. De grootte en het materiaal van de panbodem bepalen hoe efficiënt de warmte wordt opgewekt. De kookplaat maakt een tikkend, zoemend of fluitend geluid tijdens het koken. De ventilator blijft aan, ook na uitschakeling van het apparaat.

Hoelang bestaat ATAG?

In 1948 werd er gestart in een Achterhoekse 'schuur' met het produceren van gaskooktoestellen. Gedurende 40 jaar groeide het bedrijf uit tot de bekendste fabrikant van keukenapparatuur in Nederland: ATAG.

Wat is het symbool van inductie?

Het spiraal symbool op de pan (inductie teken) geeft natuurlijk uitsluitsel. Uiteraard mag de pan liever niet te veel vervormd zijn (dit zorgt voor een lager rendement en instabiliteit op de kookplaat) en geldt nog steeds: hoe dikker de bodem, hoe beter de pan kookt op een inductie kookplaat.

Wat betekent l op kookplaat?

Schakel het veiligheidsslot uit. 'L' betekent dat het kinderslot is ingeschakeld. Je kan het kinderslot in- en uitschakelen door 1-5 seconden op het hangslotsymbool of het sleutelsymbool te drukken, waarna de kookplaat weer normaal werkt.

Wat betekent l op inductiekookplaat pelgrim?

In het display verschijnt een “L” als teken dat het kinderslot is ingeschakeld. Uitschakelen Op dezelfde manier kan het kinderslot uitgeschakeld worden. Na het uitschakelen van het kinderslot verschijnt een “0” in het display. van de kookplaat.