Inhoudsopgave:

 1. Welke websites lijken op SHEIN?
 2. Kan ik SHEIN bellen?
 3. Welke maat op SHEIN?
 4. Waar komen de pakketjes van SHEIN vandaan?
 5. Hoe spreek je SHEIN uit?
 6. Welke kindermaat SHEIN?
 7. Hoe vallen de kindermaten bij SHEIN?
 8. Hoe is shein zo goedkoop?

Welke websites lijken op SHEIN?

Sites zoals SHEIN
 • Romwe. Romwe is de meest vergelijkbare kleding winkel naar SHEIN, want het heeft kortingsbonnen en we kunnen punten krijgen om meer korting te krijgen als SHEIN ons voorstelt. ...
 • Zaful. ...
 • Aliexpress. ...
 • Floryday. ...
 • Boohoo. ...
 • Yoins. ...
 • Joom. ...
 • LightintheBOX.

Kan ik SHEIN bellen?

Niet telefonisch bereikbaar. Opvallend aan de webshop is dat je geen telefonisch contact met SHEIN kunt opnemen. Dit maakt het wat lastiger om SHEIN te bereiken. SHEIN bellen is waarschijnlijk niet mogelijk vanwege de kosten die daarbij komen kijken.

Welke maat op SHEIN?

Tips om de juiste maat bij Shein te bestellen Bekijk de maatgids die bij het item vermeld staat. De maten van Shein vallen over het algemeen klein uit, dus het is aan te raden om je eigen maat of een maat groter te bestellen.

Waar komen de pakketjes van SHEIN vandaan?

SHEIN ziet er misschien uit als een Nederlandse webshop, maar het komt soms uit China. Let dus bij het afrekenen goed op of je je producten afrekent met al de BTW of deze later nog in Nederland moet betalen (check de site van de Douane voor de kosten).

Hoe spreek je SHEIN uit?

De meningen zijn erover verdeeld, maar we kunnen nu finally zeggen wat het écht is. Je spreekt het dus uit als 'she-in'. Toen de webshop in 2008 werd opgericht, heette het namelijk nog SheInside. In 2015 is de naam veranderd naar SHEIN, wat dus eigenlijk een afkorting is.

Welke kindermaat SHEIN?

Babykledingmaten
Chinese maatLeeftijd (maanden)Vergelijkbare Nederlandse maat
591-256 en 62
662-668
736-974
809-1280

Hoe vallen de kindermaten bij SHEIN?

Kindermaten SHEIN Hiervoor pakt SHEIN een gemiddelde maat voor kinderen van die leeftijd. Bij 11 tot twaalf jaar staat er bijvoorbeeld een gemiddelde maat van 79 cm (buste), 68 cm (taille) en 81 cm bij de heupen. Houd er rekening mee dat deze kindermaten bij SHEIN per leeftijd echt een indicatie zijn.

Hoe is shein zo goedkoop?

De producten van Shein komen uit China en worden vanuit China verzonden. Omdat ze zelf produceren, hebben ze geen transportkosten en marges die ze hoeven te betalen. Ze verkopen het direct aan klanten – er is geen tussenhandel – waardoor dit veel geld scheelt.